Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Parturi-kampaamo Helsinki

Parturi-kampaamo Helsinki: Tukkatalo on suosittu Parturi-kampaamo Helsingissä, Munkkivuoressa.
Olemme saaneet palvella asiakkaita jo yli 50 vuoden ajan. Tukkatalo on parturi-kampaamo joka tunnetaan aikaansa edellä olevana ja löytänyt aina ”ajasta sen jonkin”.
Klassinen hiustenleikkaus, Turvallisemmat tuotteet ja työtavat sekä asiakaspalvelun yksilöllisyys ovat ekologisten arvojen kanssa tämän päivän teesit. meidän mottomme onkin ”Jalat maassa ekologisella pohjalla ja pää pilvissä muodin huipulla”

Vaikka vuodet vierii niin yksi asia ei muutu; kampaamotyö on asiakkaan mielentilaa ja itsetuntoa kohottavaa käyttötaidetta- Ammattilaisen osaavissa käsissä.
Käsiemme kautta on kulkeneet monet sukupolvet ja Tukkatalo tunnetaankin laadukasta työstä ja hyvästä ilmapiiristä.

Henkilökunta koostuu alan huippu asiantuntijoista ja ovat valmiita vastaamaan esiin tulleisiin kysymyksiisi hiuksistasi.
Hyvä sijainti , paljon vapaita parkkipaikkoja ja helpot kulkuyhteydet tekevät asioimisesta suomen ensimmäisessä ostoskeskuksessa,  Munkkivuoren Ostoskeskuksessa helppoa.
Ajan varaaminenkin on tehty mutkattomaksi Nettiajanvarauksella joka toimii niin mobiililaitteella, tietokoneella, puhelimitse. Voit aina poiketa käymään  parturi-kampaamoomme. Olemme avoinna maanataista perjantaihin kello 8-19 ja lauantaisin kello 9-16. Tarvittaessa olemme auki myös sopimuksen mukaan

Parturi-kampaajiemme joukko koostuu Helsingin parhaista ammattilaisista  joilla on useiden vuosien kokemus parturi- ja kampaamopalveluista ja muodista. Meiltä löytyy myös Ekokampaaja palveluita. Heidän palveluksiaan on mm RelaxCut– Energialeikkaus. Tällä tekniikalla luodaan terveet ja liikkuvat hiukset, jotka eivät vaadi arkena edes laittamista, lisäksi toimenpide on ihana, rentouttava hetki kiireen keskellä.
Kaikki parturi-kampaajamme ovat kouluttautuneet Turvallisen hiustenvärjäämisen asiantuntijoiksi ja hallitsevat nämä suoravärjäys tekniikat. Käytämme Hiustenvärjäämiseen pääsääntöisesti suoravärejä kuten mm Kasviväri ja Elumen sekä vaalentamiseen mm Savivaalennusta. Meillä on myös käytössä IdHairin perinteiset hiusvärit.
Pitkän historian ansiosta meillä on vuosien saatossa kertynyttä kokemusasiantuntijuuttaa Permanentista. Me tiedämme miten se tehdään ja osaamme tehdä sen .
Tärkeintä on että voimme valita asiakkaalle hänelle parhaiten sopivimmat tuotteet ja tekniikat.
Vuosien varrella olemme kouluttautuneet jatkuvasti ja jatkamme kehittymistä päivittäin…

Paras parturi-kampaamo Helsingissä

Haluamme, että nautit täysivaltaisesti parturi tai kampaamokäynnistäsi, ja toivomme sinun saavan parhaan parturi-kampaamokokemuksen. Parturi-kampaajamme palvelevat asiakasta aina hymyssä suin ja yksilöllisesti. Olemme panostaneet asiakasviihtyvyyteen mm. upeilla uusilla pesupaikoilla, Reilunkaupan puhtaimmilla kahvi- ja teelaaduilla. Joita voit tietysti halutessasi ostaa myös kotiin mukaan.
Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Tästä kiitoksena olemme saaneet palvella jo useita saman perheen sukupolvia ja kuulleet esimerkiksi, että turvallinen ja luoteattava, että olemme Helsingin paras parturi-kampaamo.

 

Koska haluamme asiakkaamme pystyvän pitämään huolta  hiuksistaan joka päivä myös parturi- tai kampaamokäyntien välillä, olemme panostaneet kattavaan hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoimaan.
Liikkeessä käytettävät ja myytävät tuotteet ovat läpäiseet SafeHairSalon tarkastuksen ja ovat näin turvallisia käyttää sekä kampaajalle että asiakkaalle. Meiltä saat alan parhaat hiustenhoito ja -muotoilutuotteet, joiden käyttämisessä opastamme sinua mielellään.

Tervetuoloa!

 

Photo by Pauli Purtilo

Pin It on Pinterest