Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Permanentti – KIHARA.

trendit ja hiustyyli muuttuvat ja siksi tarvitaan uusia tekniikoita ja ideoita niiden toteuttamiseen.

Nyt trendikkäintä ovat kiharat hiukset. Ne ovat ajattoman kauniit ja helpot. Nyt niitä tullaankin näkemaan paljon .

Pehmeistä kiharoista, klassisiin laineisiin ja rakenteisiin sekä tikkusuoriksi, kaikkeen tähän löytyy ratkaisu rakennekäsittelytuotteista
Kenties sinulla on käsitys että permanentti on vain kuiva käkkärä

Permanentit ovat olleet pitkään pois muodista ja monella on niistä vanhentunut käsitys ja muisto kuivasta käkkärästä.

 

 

Mitä jos kokeilisit toiseen tapaan rullattua permanenttia? Erilaista rakennekäsittelyä, pehmennyskäsittelyä? Isolla tai pienellä rullalla/patukalla saadaan aikaan hyvin erilaisia kiharoita, laineita ja laineikkuutta.

Näillä tekniikoilla saadaan aikaiseksi muutakin kuin perinteinen permanentti

Permanentti tarkoittaa pysyvää, ts. pysyvää kiharaa. Muita ilmaisuita permanentille ovat ”Mini Vogue”, pehmennys, rakennemuokkaus, suoristuspermanentti ja volyymipermanentti tai tyvikohotus. Kullakin nimityksellä viitataan saman kemiallisen käsittelyn erilaisiin hiusten kihartumisen asteisiin

Permanentti Tukkatalossa

Permanentin varsinainen käyttötarkoitus on olla kampauksen pohjana.

Me olemme Tukkatalossa erikoistuneet permanentteihin. Me olemme tehneet niitä  jo yli 50 vuoden ajan ja siksi meillä on vahva kokemus ja ammattitaito erilaisista permanentti tekniikoista ja aineista. me käytämme turvallisia permanenttiaineita, ne ovat koostumukseltaan sopivia myös vähän hennommalle ja käsitellymmällekin hiukselle.  Niistä saamme valittua hiuksen kunnon mukaan sopivan. Jos asiakas tarvitsee myös värin/raidat, niin ensin tehdään rakennekäsittely ensin ja sitten värit. Välissä olisi hyvä olla n viikko, että kihara ehtii tekeytyä.

HOIDA HELLÄSTI

Kotihoito on tärkeää kiharan ylläpitämiseksi, sopivat shampoot ja hoitoaineet on hyvä olla.

Oletpa sitten ottanut permanentin tai hiuksesi ovat luonnonkiharat, hoida ja muotoile hiuksiasi kiharatuotteilla. Kiharat tarvitsevat ennen kaikkea kosteuttavia tuotteita, jotka minimoivat hiusten pörröisyyttä, antavat jäntevyyttä ja kiiltoa. Kosteuttava sampoo ja hoitoaine ovat hoidon perusta.
Käytä hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Niillä saat elvytettyä ja suojattua hiuksiasi myös pesujen välillä.

Muutamia esimerkkejä erilaisista permanenteistä – kestokihartamis tavoista

Rakennekäsittely

Rakennekäsittely on ehkä parempi sana tämän päivän permanentin sijaan, kun halutaan muokata hiusten muotoa.  Rakennekäsittelyllä  on tarkoitus saada hiukseen tuuheutta ja helposti  muotoiltavan. Käsittelyn ansiosta hiukset saadaan nousemaan päänpohjasta ylös, joten se estää rasvoittuvuutta  ja pidentää pesuvälejä.

Rakennekäsittelyä voidaan suositella  erityisen hyvin myös  miesten hiusmalleihin

Beach wave kihara

Kihara muistuttaa kesäisellä rannalla kosteudesta kihartuvaa laineikasta hiusta, eli on hyvin luonnon kiharamainen. Sopii kaiken mittaiseen hiukseen, mutta näyttää pidememmässä hiuksessa kaikkein parhaimmalta.

Täydellinen valinta, jos et tahdo kiharaa tai todella laineikasta hiusta.

 

Latvapermanentti

Tässä käsittelyssä vain hiusten latvat kiharretaan. Tällä tavalla saadaan latvaan lisää tuuheutta ja liikettä. Tämä käsittelytapa sopii erinnoimaisesti pitkiin hiuksiin joita pidetään paljon poninhännällä. Latvapermanentissa käsitellään vain hiusten pituudet ja latvat ja tyviosa jää käsittelemättä.
Latvapermanentti sopii parhaiten tasamittaiseen, hieman pidempään hiukseen.Latvojen permanenttaus tuo illuusion kerroksista ja liikettä latvaan antaen samalla enemmän tuuheutta.

Kaksoisrullaus

Kaksoisrullaus antaa hyvää kohotusta tyveen, mutta epäsäännöllistä villiä kiharaa latvaan. Soveltuu puolipitkään tai pitkään hiukseen.

 

 

Kysy lisää asiantuntijalta

Pin It on Pinterest