Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

Kulmien kestopigmentointi, ripsirajaus/eyeliner, huultenrajaus ja huulien kestopigmentointi.

Kulmien kestopigmentointi karvatekniikalla, 

ei ole väliä onko kulmat ohuet, epäsymmetriset tai vaaleat ja lähes olemattomat, sillä kestopigmentoinnilla saat huolitellun lopputuloksen ilman meikkiä. 

Työssä on monta vaihetta.

Kosmetologi katsoo kasvojen piirteet, ihon sekä hiusten värin, jonka jälkeen piirtää kynällä kulmien muodon ja ehdottaa tummuusasteen.

Kun asiakas hyväksyy mallin ja tummuusasteen niin aloitetaan. 

Pigmentointiin varataan aikaa juuri niin kauan kuin on tarvetta. Tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen. 

Työ vaatii yleensä vahvistuksen parin kuukauden sisällä. 

Kulmien kestopigmentointi shadow tekniikalla eli puuteri kulmat

Shadow-tekniikalla kulmat väritetään kauttaaltaan ja rajat häivytetään kauniisti. Shadow-tekniikka on tämän hetken uusin pigmentointimenetelmä, jolla saa kestävät, upeat ja kasvoja korostavat kauniit kulmat. Puuteri kulmat sopivat parhaiten silloin, kun kulmistasi uupuu väriä, niiden epäsymmetrisyys häiritsee tai kulmien alusta/lopusta puuttuu karvoja. Shadow tekniikka sopii erittäin hyvin myös nuoremmille asiakkaille.

Kestopigmentointirajaus silmäluomiin

Jos haluat katseeseen syvyyttä tai sinulla on lasit ja on vaikeaa tehdä itse siistit rajaukset, niin tämä toimenpide on sinulle juuri se oikea. 

Silmien rajaukseen on kaksi eri tekniikkaa.

Vahvempi viivatekniikka ja häivytetty rajaus. Asiakkaan kanssa katsotaan kumpi on kauniimpi ja  sopivampi tekniikka. Luonnollisempi menetelmä on tottakai häivytetty rajaus. 

Kestopigmentointirajaukset pigmentoidaan aivan ripsien tyveen, niin että ne vahvistavat ripislinjan linjaa. 

 

Huulten rajaus ja uutuutena huulet värjäys kokonaan 

Huulten rajaus on silloin hyvää ottaa kuin huulten rajat ovat epäselvät, ikä on tuonut juonteita huuliin tai rajausta on itse vaikeaa tehdä meikkikynällä. 

Koko huulten kestopigmentointi on nyt suosittu toimenpide. 

Huulten kestopigmentointi kestää noin 2-3 vuotta. Tuttuun tapaan kestopigmentointi väritetään ihoon pigmentointikoneella, mikä tekee lopputuloksesta pysyvämmän. Huulten kestorajauksilla saadaan symmetriset ja kauniit täydellisemmät huulet. Väripigmentti häivytetään rajojen sisäpuolella, jolloin lopputulos on luonnollinen. Huulten kestopigmnetointi on silloin hyvä valinta kun iän myötä omien huulten väri on haalistunut, oma huulien pigmentti on sinertävää tai kaivataan muotoa ja huulista halutaan täyteläisemmät ilman täyteainetta. Eli luodaan Illuusio täyteläisistä huulista 🙂 

Pigmentointi säästää aikaa ja vaivaa, sekä huulet mitkä on iän myötä haalistuneet saavat uuden täyteläisen värin. Huulet pigmentoidaan luonnollisella värillä, joka riippuu oman huulten väristä ja kasvojen ihon väristä.

 

Kotihoito-ohjeet:

Vältä parantumisen ajan kovaa hikoilua, saunomista, auringonottoa, uintia ja solariumia. 

Älä koske ja kastelee 24h pigmentoinnin jälkeen.

Noin viikon verran iho hilseilee kulmien kohdasta. Anna niiden rauhassa parantua. 

Viikon jälkeen käytä aurinkovoidetta/kosteusvoidetta. 

Älä kuori ihoa kulmien kohdalta kuukauden aikana. Älä hankaa, sillä on tärkeää että iho uusiutuu itsestään. 

Kulmien oikea kotihoito vaikuttaa pysyvyyteen noin 70% 

Kysymyksiä.

Miksi kestopigmentointi?

-Kestopigmentointi helpottaa arkea ja on kestävä tapa tuoda esille kasvojen luonnollisia piirteitä korostamalla.

Kuinka kauan kestopigmentointi kestää iholla?

-Kestopigmentoinnissa kulmat haalistuvat 1-5 vuoden kuluessa tekotavasta ja ihotyypistä sekä elintavoista riippuen. Huulista noin 3 vuotta. Esim. jos saunoo paljon niin väri haalistuu nopeammin. 

Onko väliä pigmenttiväreillä?

-Kyllä, pigmenttivärien turvallisuus on hyvin tärkeää mistä on värit tilattu. Siinä kohdassa kalliimpi on parempi. 

Mistä tiedän kumpi tekniikka sopii minulle parhaiten?

-Siitä on hyvä keskustella yhdessä kosmetologin kanssa. 

Voiko kulmissa olla kestoväriä? 

-Voi, mutta olisi hyvä, että pariin viikkoon niitä ei olisi värjätty.

Mitä puuterikulmat tarkoittaa?

-Tässä tekniikassa ihoon ikään kuin väritetään tasainen puuterimainen muoto ilman ääriviivoja, puuttuu karvatekniikka efekti.

Voiko rajaukset ripsityveen tehdä kuin on ripsienpidennykset?

-Ei voi, On hyvö pitää taukoa pidennyksistä noin 4 viikkoa ennen pigmentointia. 

Sattuuko kestopigmentointi?

-Kipukynnys ja kivun tuntemukset ovat hyvin yksilöllisiä. Kulmien ja ripisrajauksien pigmentointi ei satu yleensä kovinkaan paljon. Jos haluaa niin aina on olemassa puudutusainetta.  

Jos koet, että toimenpiteen jälkeen on jotain korjattavaa tai haluat kysyä jotain pigmentointiin liittyvää, niin ota yhteyttää kolmen viikon sisällä. 

Tukkatalossa kestopigmnetointeja tekee sairaanhoitaja-kosmetologi Aino Oja. Kokemusta kestopigmentoinnista on jo yli 22vuotta. Täydennyskolutuksia on matkan varrella paljon, viimeisin keväällä 2023

Kanta-asiakas alennus on aina 5% jos olet rekisteröitynyt meidän ajanvarauksen. Info kirjeitä lähetämme vaan pari-kolme kertaa vuodessa. 

Otamme aina ennen ja jälkeen kuvat meille arkistoa varten esim.  jos haluaa joskus samanlaiset tai jotain muutoksia niin meillä on olemassa kuvamateriaali. Mutta jos suostut, että kuvat näkyy meillä somessa saat työn lopputuloksesta 5% kanta- asiakas alennuksen + toiset 5% päälle;) 

 

Pin It on Pinterest