Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 
 
 
 

Brändit

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mitä tiedämme.

Ympäristöystävällistä – Ekologista – Turvallista – Suomalaista – Käsityötä – Muodikasta – Esteettisesti kaunista – Luotettavaa

Meidät on koulutettu ymmärtämään tuotteiden kemiaa ja olemme opetelleet ihon ja hiuksen fysiologiaa, jotta pystymme auttamaan asiakasta tuotevalinnoissa. Olemme poimineet tuotteemme harkiten ja asiantuntevasti asiakkaan hyvinvointi edellä.

Tukkatalon lahjakortti

On ekologinen, eettinen, kotimaista käsityötä ja lähilahja jota saaja varmasti arvostaa.

Voit tilata lahjakortin myös postitettuna. Soita liikkeeseen 09-553454 niin räätälöimme sinulle lahjakortin toiveidesi mukaan. Lahjakortti sopii hyvin myös yrityksille henkilöstön palkitsemiseen.

Colour Bomb

ID HAIR Colour Bomb on uuden sukupolven sävyhoito, joka voimistaa hiusväriä ja ravitsee hiuksia yhdellä käsitelyllä. Kaikki hiusvärit haalistuvat aikanaan – säilytä värisi kirkkaana, kiiltävänä ja intensiivisenä värjäyskertojen välillä upeilla väripommeillamme. Tuotteella voit voimistaa myös luonnollista hiusväriäsi.

Tek

Tek harjat & kammat on valmistettu luonnon raaka-aineista: Antistaattisesta luonnonkumista, kädensija ja harjas korkealaatuisesta täyspuusta ja/tai villisian harjaksista. Puu on paras vaihtoehto hiustenhoitoon, ja kuten hiuksemme, se on elävää. Tek harjat & kammat hierovat hiuspohjaa, stimuloivat pintaverenkiertoa, virkistävät hiusjuuria eivätkä vaurioita keratiinia irroittaessaan päänahasta rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Ne eivät revi tai rasita hiusta ja ovat hypoallergisia.

GHD

Tukkatalosta saatavilla nyt GHD Gold ja GHD Rose Gold muotoiluraudat. Näillä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisilla ja tyylikkäillä muotoilijoilla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta.

GHD:n uusi Gold Classic Styler on markkinoiden ylellisin muotoilurauta. Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen.

Tricoderm

Tricoderm on italialainen tuotesarja, jonka tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Siksi ne sopivat myös useimmille allergikoille. Tricologia tarkoittaa päänahan ja hiuksen tutkimusta. Tuotteet vaikuttavat erityisesti hiuspohjan kuntoon, jonka takia myös hiukset voivat hyvin.

Jane Iredale

Jane Iredale on ammattilaisten suosittelema täysmineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuojakerroin eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuotteet eivät sisällä talkkia, parabeeneja tai phenoxyetanolia.

Zenz

ZENZ Professional on hiustenhoitosarja, joka täyttää uudet tiukemmat Joutsenmerkin kosmetiikkavaatimukset.

Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki erottelee ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut. Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. Joutsenmerkin valitseminen on ympäristöteko.

Kure Bazaar

Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakka. Se yhdistää ekologisen koostumuksen muodin räiskyvään värimaailmaan.

Kure Bazaarin kynsilakoissa on koostumus, jonka raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta.
Sisältää mm. puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää.

http://kurebazaar.com/fr/couleurs.html

Less is more

Less is More yhdistää toimivuuden ja helppouden, kauneuden ja eettiset näkökohdat ja esteettiset tavoitteet. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tehokkuuden, puhtauden sekä iho- ja ympäristöystävällisyyden perusteella.

SIM (suomalainen tuotemerkki)

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä aiheita. Tämän takia olemme valinneet SIM:in  korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen –laadusta tinkimättä.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen*.

.

KMS

KMS keskittyy ympäristöystävällisiin tuotteisiin ja läpinäkyvyyteen. KMS käyttää hienoimpien hiustenhoitotuotteiden tutkimustyötä ja valmistusta 45 vuoden ajalta. KMS yhdistää innovatiiviset teknologiat ja parhaat aineosat mitä luonto voi tarjota – luodakseen korkean suorituskyvyn tuotteet kaikille hiustyypeille. KMS:n tuotteet hoitavat ja valmistelevat hiuksia parantamalla niiden sisäistä ja ulkoista rakennetta. Liikkeessämme on laaja valikoima KMS-tuotteita sekä hiusten hoitoon, että muotoiluun. Niiden avulla asiakkaat voivat ilmaista yksilöllisyyttään jokaisena päivänä.

Pin It on Pinterest