Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

Brändit

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mitä tiedämme. Meidät on koulutettu ymmärtämään tuotteiden kemiaa ja olemme opetelleet ihon ja hiuksen fysiologiaa, jotta pystymme auttamaan asiakasta tuotevalinnoissa. Olemme poimineet tuotteemme harkiten ja asiantuntevasti asiakkaan hyvinvointi edellä.

Tukkatalon lahjakortti

On ekologinen, eettinen, kotimaista käsityötä ja lähilahja jota saaja varmasti arvostaa.

Voit tilata lahjakortin myös postitettuna. Soita liikkeeseen (09) 553 454 niin räätälöimme sinulle lahjakortin toiveidesi mukaan. Lahjakortti sopii hyvin myös yrityksille henkilöstön palkitsemiseen.

Zenz

Zenz on tanskalainen tuotesarja, jolla on allergiatestattuja ja lähes täysin ekologisia tuotteita. Tuotesarjasta löytyy hoitavia ja helliviä tuotteita vaativimpiinkin hiuspohjan haasteisiin.

Professional on hiustenhoitosarja, joka täyttää uudet tiukemmat Joutsenmerkin kosmetiikkavaatimukset. Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki erottelee ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut. Joutsenmerkityt tuotteet ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset.

American Crew

American Crew on vuonna 1994 perustettu yritys joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita miesten hiusten-, parran- ja ihonhoitoon. Liikkeestämme löytyy eri erilaisia vahoja, shampoita, muotoilutuotteita ja ihonhoitotuotteita.

Colour Bomb

ID HAIR Colour Bomb on uuden sukupolven sävyhoito, joka voimistaa hiusväriä ja ravitsee hiuksia yhdellä käsitelyllä. Kaikki hiusvärit haalistuvat aikanaan – säilytä värisi kirkkaana, kiiltävänä ja intensiivisenä värjäyskertojen välillä upeilla väripommeillamme. Tuotteella voit voimistaa myös luonnollista hiusväriäsi.

System 4 (suomalainen tuotemerkki)

System 4 on hiusten ja päänahan hoitosarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin ongelmiin. Tarkasti valikoidut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punotusta sekä auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä.  Koko tuotesarja on dermatologisesti testattu ja tuotesarja valmistetaan Simin omassa tehtaassa Pirkanmaalla aurinkoenergialla. 

Tek

Tek harjat & kammat on valmistettu luonnon raaka-aineista: Antistaattisesta luonnonkumista, kädensija ja harjas korkealaatuisesta täyspuusta ja/tai villisian harjaksista. Puu on paras vaihtoehto hiustenhoitoon, ja kuten hiuksemme, se on elävää. Tek harjat & kammat hierovat hiuspohjaa, stimuloivat pintaverenkiertoa, virkistävät hiusjuuria eivätkä vaurioita keratiinia irroittaessaan päänahasta rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Ne eivät revi tai rasita hiusta ja ovat hypoallergisia.

Sumilayi (suomalainen tuotemerkki)

Sumilayi on suomalainen kiharille hiuksille kehitetty tuotesarja. Tuotevalikoimaan on valittu laadukkaita raaka-aineita jotka ovat kaikki vegaanisia. Tuotesarja sopii erinomaisesti Curly Girl-metodin seuraajille.

Sumilayi on suomalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan Espoon Kivenlandessa.

Less is More

Less is More yhdistää toimivuuden, helppouden, eettiset näkökohdat ja esteettiset tavoitteet. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tehokkuuden, puhtauden sekä iho- ja ympäristöystävällisyyden perusteella.

Tricoderm

Tricoderm on italialainen tuotesarja, jonka tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Siksi ne sopivat myös useimmille allergikoille. Tricologia tarkoittaa päänahan ja hiuksen tutkimusta. Tuotteet vaikuttavat erityisesti hiuspohjan kuntoon, jonka takia myös hiukset voivat hyvin.

Jane Iredale

Jane Iredale on ammattilaisten suosittelema täysmineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuojakerroin eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuotteet eivät sisällä talkkia, parabeeneja tai phenoxyetanolia.

DS (suomalainen tuotemerkki)

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä aiheita. Tämän takia olemme valinneet SIM:in  korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää erinomaisesti paikkaansa, sillä tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen –laadusta tinkimättä.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.

Kevin Murphy

Kevin Murphin tuotteet ovat laadukkaita ja niistä löytyy shampoo ja hoitoaine kaikenlaisille hiuksille. Kavin Murphyllä on myös upeita muotoilutuotteita, joiden käytettävyys ja toimivuus on omaa luokkaansa.

KMS

KMS keskittyy ympäristöystävällisiin tuotteisiin ja läpinäkyvyyteen. KMS käyttää hienoimpien hiustenhoitotuotteiden tutkimustyötä ja valmistusta 45 vuoden ajalta. KMS yhdistää innovatiiviset teknologiat ja parhaat aineosat mitä luonto voi tarjota – luodakseen korkean suorituskyvyn tuotteet kaikille hiustyypeille. KMS:n tuotteet hoitavat ja valmistelevat hiuksia parantamalla niiden sisäistä ja ulkoista rakennetta. Liikkeessämme on laaja valikoima KMS-tuotteita sekä hiusten hoitoon, että muotoiluun. Niiden avulla asiakkaat voivat ilmaista yksilöllisyyttään jokaisena päivänä.

Maria Galland

Maria Galland on huipputason ihonhoitosarja, jonka tuoteet on kehitetty tukemaan ihon hyvinvointia ja tarpeita. Maria Galland on alunperin Pariisissa syntynyt tuotemerkki, mutta nyt tuotteita myydään 40 maassa. Kosmetologimme käyttää laadukkaita Maria Gallandin tuotteita kasvohoidoissa ja samoja tuotteita on mahdollisuus ostaa kotiin.

Pin It on Pinterest