Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Brändit

Haluamme tarjota asiakkaillemme sitä mitä itsekin olemme ja edustamme.

Ympäristöystävällista – Ekologista – Turvallista – Suomalaista – Käsityötä – Muodikasta – Esteettisesti kaunista – Luotettavaa…

Meidät on koulutettu ymmärtämään tuotteiden kemiaa, olemme opetelleet ihon ja hiuksen fysiologiaa, jotta pystymme auttamaan asiakasta oikeissa tuotevalinnoissa. Olemme poimineet nämä hedelmät tuoteviidakosta ja näitä voimme suositella. Näitä käytämme itsekin.

Tässä muutamia esimerkkejä – maistiaisia….

Tukkatalon lahjakortti

On ekologinen, eettinen, kotimaista käsityötä, lähilahja jota saaja varmasti arvostaa.

Voit tilata sen myös postitettuna. Soita liikkeeseen 09-553454 niin räätälöidään sinun toiveidesi mukainen. Lahjakortti sopii hyvin myös yritykselle henkilöstön palkitsemiseen.

Colour Bomb

ID HAIR Colour Bomb on uuden sukupolven sävyhoito, joka voimistaa hiusväriä ja ravitsee hiuksia yhdellä käsitelyllä. Kaikki hiusvärit haalistuvat aikanaan – säilytä värisi kirkkaana, kiiltävänä ja intensiivisenä värjäyskertojen välillä upeilla väripommeillamme. Tuotteella voit voimistaa myös luonnollista hiusväriäsi.

Tek

Tek harjat & kammat on valmistettu luonnon raaka-aineista: Antistaattisesta luonnonkumista, kädensija ja harjas korkealaatuisesta täyspuusta ja/tai villisian harjaksista. Puu on paras vaihtoehto hiustenhoitoon, ja kuten hiuksemme, se on elävää. Tek harjat & kammat hierovat hiuspohjaa, stimuloivat pintaverenkiertoa, virkistävät hiusjuuria eivätkä vaurioita keratiinia irroittaessaan päänahasta rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Ne eivät revi tai rasita hiusta ja ovat hypoallergisia.

GHD

Tukkatalosta saatavilla nyt GHD Gold ja GHD Rose Gold muotoiluraudat. Näillä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisilla ja tyylikkäillä muotoilijoilla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta.

GHD:n uusi Gold Classic Styler on markkinoiden ylellisin muotoilurauta. Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen.

Tricoderm

Tricoderm on italialainen tuotesarja, jonka tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Siksi ne sopivat myös useimmille allergikoille. Tricologia tarkoittaa päänahan ja hiuksen tutkimusta. Tuotteet vaikuttavat erityisesti hiuspohjan kuntoon, jonka takia myös hiukset voivat hyvin.

Jane Iredale

Jane Iredale on ammattilaisten suosittelema täysmineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuojakerroin eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuotteet eivät sisällä talkkia, parabeeneja tai phenoxyetanolia.

Sebastian

Sebastian Professional tuotteet edustavat huippustailistien vuosikymmenten kokemusta yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan sekä parhaimpiin raaka-aineisiin.

Sebastian Professional on ammattilaisten suosima salonkitason tuotesarja. Muotoilua, rakennetta, kiiltoa ja hoitoa! Sitä on Sebastian Professional. Föönaa, rutistele, suorista, kiharra, anna kuivua vapaasti, päästät vain luovuutesi valloilleen Sebastian Professional hiustuotteiden avulla.

Saarentaika

Saaren Taika® tuotteet ovat käsin valmistettuja. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä.Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat kosmetiikka- ja ekosiivoustuotteet, vanhan ajan perinteisten reseptien innoittamana. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta

Mr Bear Family

Mr Bear Family on Ruotsin ensimmäinen ja suosituin parranhoitotuotteiden valmistaja. Tarina alkaa vuodesta 2012 kun Björn Landén, herra Karhu itse, oli epätyytyväinen hyvien viiksivahojen saatavuuteen ja päätti alkaa valmistaa sitä itse. Viiksivahat laajenivat nopeasti uusiin tuotteisiin, kuten partaöljyihin ja -balsameihin, ja nykyään löydät Mr Bear Familylta hyvin pitkälti kaiken mitä parrallesi voit tarvita.

Zenz

ZENZ Professional hiustenhoitosarja, joka täyttää uudet tiukemmat Joutsenmerkin kosmetiikka vaatimukset!

Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki erottelee ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut. Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. Tee ympäristöteko – valitse Joutsenmerkki!

Kure Bazaar

Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakka. Se yhdistää ekologisen koostumuksen muodin räiskyvään värimaailmaan.

-Koostumus, jonka raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta.
Sisältää mm. puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää.

http://kurebazaar.com/fr/couleurs.html

Less is more

Less is More yhdistää toimivuuden ja helppouden, kauneuden ja eettiset näkökohdat ja esteettiset tavoitteet. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tehokkuuden, puhtauden sekä iho- ja ympäristöystävällisyyden perusteella.

SIM (suomalainen tuotemerkki)

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä aiheita. Tämän takia olemme valinneet SIM:in  korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen –laadusta tinkimättä.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen*.

.

Pin It on Pinterest