Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

“Haluaisimme että kampaajalla käynti voi viedä asiakkaan pois kiireen ja stressin keskeltä ja samalla saa hiuksiin kohennusta ja mukaan hyvää oloa.

Haluamme tarjota iholle ja hiuksille hyvää tekeviä hoitoja ja hierontaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää hiusten värjäystä sekä hyvin tehtyjä hiusten leikkauksia.  Haluamme tehdä muodikkaita lopputuloksia klassisilla ja kestävillä tavoilla , niin että asiakkaalla on mahdollisuus pidentää kampaamokäynti väliään.”

Ekokampaajan tarjoamat palvelut:

Kasvivärjäys

Kasviväri on suoraväri, joka hoitaa hiusta. Se ei avaa tai vaurioita hiusta, sillä suoraväripigmentit, kiinnittyvät hiuksen pintaan. Kasviväri on kestoväri ja pysyy hiuksissa yhtähyvin kuin perinteiset hapeteväritkin. Joskus voi mennä muutama värjäyskerta, jotta löydetään asiakkaalle juuri hänelle sopiva väri, sillä kasviväreihin ei ole värikarttaa, mutta näin saamme jokaiselle oma värisekoituksen luonnonväreistä.
Kasvivärit eivät välttämättä peitä harmaita 100% , mutta häivyttävät hyvin.
Kasviväreillä värjätessä ei tule viivottimella piirrettyä juurikasvun rajaa, vaan se häivyttyy luonnollisesti. Siksi ei ole aina niin kiire värjäämään juurikasvua piiloon.

Energialeikkaus

Hiustenleikkauksen SPA hoito. Siinä leikkaustekniikka on hyvin puhdas, selkeä ja jopa klassinen. Haluamme tehdä muodikkaita lopputuloksia ja se on mahdollista koska energialeikkauksella voidaan tehdä kaikki mallit.

Sen avulla  haetaan hiusten luonnollista tilaa ja siksi hiukset näyttävät energialeikkausten myötä aina hyvältä, eivätkä välttämättä tarvitse muotoilutuotteita tai sen kummempaa hiustenlaittoa.

Energialeikkaus voisi olla nimeltään myös hemmotteluleikkaus tai Relax cut. Se aloitetaan Intialaisella päähieronnalla ja yleensä käytetään asiakkaalle sopivaa öljyä jossa voi olla seassa myös eteeristä öljyä. Hieronnan jälkeen yleensä on ihanan rauhallinen olo ja siitä on mukava siirtyä hiusten pesulle. Pesun jälkeen tehdään leikkaus, joka on tarkoitettu tehtäväksi niin, että hiuksia ei ohennella, kevennetä, rikota ja vältetään esim. toispuolisia malleja. Tässä pyritään tasapainoon, balanssiin ja siihen, että hiukset näyttävät hyviltä ja eloisilta ilman sen kummempaa laittamista ja että leikkausmalli pysyy pitkään. Leikkausväli voi olla 1,5-3kk.

Intialainen päänhieronta.

Vanha Intialainen hoitava hieronta joka tuntuu miellyttävältä. Hieronnassa käydään läpi hartioita, niskaa ja pään aluetta. Sen lisäksi, että hieronta on rentouttavaa ja poistaa stressiä, se lisää verenkiertoa joka taas parantaa esim. hiusten kasvua. Poistaa myös kuona-aineita, auttaa päänsärkyyn sekä rentouttaa lihasjännitystä.

Ekokampaajan tekemät muut hoidot

Hiuspohjaa ja hiuksia hoidetaan ja puhdistetaan merilevällä, savella ja öljyillä.
Kun siirrytään synteettisestä värjäämisestä kasviväriin, tehdään usien ensin puhdistus savella tai merilevällä.

Savihoidolla saadaan kuohkeutta ja volymiä hiukseen ja se puhdistaa tehokkaasti hiuspohjan epäpuhtauksista.
Merilevä on myös syväpuhdistava ja kosteuttava, hiukset tuntuvat tämän hoidon jälkeen pitkään  hyvinvoivilta.

 

 

 

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

Ma-Pe klo. 08.00 – 19.00
La. klo. 09.00 – 16.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

Ma-Pe klo. 08.00-17.00
La sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo2 päivää sitten
Ympäristövastuusta

Olemme Tukkatalossa tehneet yhteisen päätöksen olla mukana ympäristötalkoissa ja ensitöiksemme kävimme läpi mitä meidän on mahdollista tehdä asian hyväksi

Valinnoillamme haluamme autaa sekä asiakkaita että henkilökuntaa vähentämään kemikaalikuormaa. Tämä tarkoittaa että käytössä ja myynnissä olevat tuotteet ovat valikoituneet tämä ideologian mukaan. Ne ovat mahdollisimman turvallisia, ympäristöystävällisiä ja ekologisia.

Kävimme siis läpi ensin ne mahdollisuudet jotka ovat lähimpänä ja listasimme ne kierrätysmahdollisuudet joita Munkkivuoren Ostoskeskus tarjoaa.

Ostoskeskuksella löytyvät hyvät lajittelu mahdollisuudet pienmetallille, lasille, sanomalehdille/paperille, pahville/ kartongille. Sieltä löytyvät myös Fida ja SPR kontti astiat hyväkuntoisille käytetyille vaatteille.
K-Kaupassa on myös erikseen pattereiden kierrätyspiste.
Lisäksi yrityksille on mahdollista kierrättää myös pahvi, Kompostoituva- ja sekajäte

Tietenkin suurin ympäristön hyöty tulee siitä että vähentää jätteen tuottamista ja siksi suosimmekin vihreällä idealla toteutettuja sarjoja jotka ovat Luomu sertifioituja, ympäristömerkittyjä, niiden pakkaukset ovat kierrätettävää uusiomateriaalia tai ne ovat suomalaisia.

Pyrimme ottamaan ekologisuuden ja vastuullisuuden huomioon toiminnassamme niin hyvin kuin mahdollista, pyrimme myös kehittämään toimintaamme ja otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan.

https://www.tukkatalo.fi/2019/05/kierratys-mahdollisuudet-munkkivuoressa/

Kotisivut Webbond

© 2019 Tukkatalo

Pin It on Pinterest