Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

“Haluaisimme että kampaajalla käynti voi viedä asiakkaan pois kiireen ja stressin keskeltä ja samalla saa hiuksiin kohennusta ja mukaan hyvää oloa.

Haluamme tarjota iholle ja hiuksille hyvää tekeviä hoitoja ja hierontaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää hiusten värjäystä sekä hyvin tehtyjä hiusten leikkauksia.  Haluamme tehdä muodikkaita lopputuloksia klassisilla ja kestävillä tavoilla , niin että asiakkaalla on mahdollisuus pidentää kampaamokäynti väliään.”

Ekokampaajan tarjoamat palvelut:

Kasvivärjäys

Kasviväri on suoraväri, joka hoitaa hiusta. Se ei avaa tai vaurioita hiusta, sillä suoraväripigmentit, kiinnittyvät hiuksen pintaan. Kasviväri on kestoväri ja pysyy hiuksissa yhtähyvin kuin perinteiset hapeteväritkin. Joskus voi mennä muutama värjäyskerta, jotta löydetään asiakkaalle juuri hänelle sopiva väri, sillä kasviväreihin ei ole värikarttaa, mutta näin saamme jokaiselle oma värisekoituksen luonnonväreistä.
Kasvivärit eivät välttämättä peitä harmaita 100% , mutta häivyttävät hyvin.
Kasviväreillä värjätessä ei tule viivottimella piirrettyä juurikasvun rajaa, vaan se häivyttyy luonnollisesti. Siksi ei ole aina niin kiire värjäämään juurikasvua piiloon.

Energialeikkaus

Hiustenleikkauksen SPA hoito. Siinä leikkaustekniikka on hyvin puhdas, selkeä ja jopa klassinen. Haluamme tehdä muodikkaita lopputuloksia ja se on mahdollista koska energialeikkauksella voidaan tehdä kaikki mallit.

Sen avulla  haetaan hiusten luonnollista tilaa ja siksi hiukset näyttävät energialeikkausten myötä aina hyvältä, eivätkä välttämättä tarvitse muotoilutuotteita tai sen kummempaa hiustenlaittoa.

Energialeikkaus voisi olla nimeltään myös hemmotteluleikkaus tai Relax cut. Se aloitetaan Intialaisella päähieronnalla ja yleensä käytetään asiakkaalle sopivaa öljyä jossa voi olla seassa myös eteeristä öljyä. Hieronnan jälkeen yleensä on ihanan rauhallinen olo ja siitä on mukava siirtyä hiusten pesulle. Pesun jälkeen tehdään leikkaus, joka on tarkoitettu tehtäväksi niin, että hiuksia ei ohennella, kevennetä, rikota ja vältetään esim. toispuolisia malleja. Tässä pyritään tasapainoon, balanssiin ja siihen, että hiukset näyttävät hyviltä ja eloisilta ilman sen kummempaa laittamista ja että leikkausmalli pysyy pitkään. Leikkausväli voi olla 1,5-3kk.

Intialainen päänhieronta.

Vanha Intialainen hoitava hieronta joka tuntuu miellyttävältä. Hieronnassa käydään läpi hartioita, niskaa ja pään aluetta. Sen lisäksi, että hieronta on rentouttavaa ja poistaa stressiä, se lisää verenkiertoa joka taas parantaa esim. hiusten kasvua. Poistaa myös kuona-aineita, auttaa päänsärkyyn sekä rentouttaa lihasjännitystä.

Ekokampaajan tekemät muut hoidot

Hiuspohjaa ja hiuksia hoidetaan ja puhdistetaan merilevällä, savella ja öljyillä.
Kun siirrytään synteettisestä värjäämisestä kasviväriin, tehdään usien ensin puhdistus savella tai merilevällä.

Savihoidolla saadaan kuohkeutta ja volymiä hiukseen ja se puhdistaa tehokkaasti hiuspohjan epäpuhtauksista.
Merilevä on myös syväpuhdistava ja kosteuttava, hiukset tuntuvat tämän hoidon jälkeen pitkään  hyvinvoivilta.

 

 

 

Pin It on Pinterest