Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Elumen 

KESTÄVÄ JA INTENSIIVINEN VÄRI HIUKSIIN ILMAN HAPETETTA

Elumenilla saat upean kiiltävän ja pitkäkestoisen värin turvallisesti. Elumenin ainutlaatuinen tekniikka täyttää rasittuneen hiuksen rakennetta ja saa sen jälleen loistamaan.

Elumenilla laajasta valikoimasta saadaan täyteläisiä luonnollisia hiussävyjä sekä räväköitä shokkivärejä – tai jotain siltä väliltä, sillä Elumenin eri sävyjä on helppo sekoittaa keskenään ja luoda jokaiselle yksilöllinen väri – turvallisemmin

Elumenilla saa kauniita sävyjä ja lisää kiiltoa myös vaaleisiin hiuksiin, mutta varsinainen vaalennus ei ole mahdollista.

 Hiusten sävyn tummentaminen tällä suoravärillä on mahdollista, ihan mustaksi asti.
Harmaanpeitto, joka on yleisesti haastavin hiustenvärjäys tilanne,  saamme kuitenkin erittäin hyvin häivytettyä harmaat. Jos asiakas haluaa ”täyspeittävän”, niin sekin on mahdollista, mutta ei kenties yhdellä istumalla. Melkein kaikkea siis voidaan tehdä, mutta ei välttämättä heti. Kaikki riippuu lähtötilanteesta ja siitä mihin halutaan…  tämä on prosessi.

Elumen on suoraväri, kuten esim kasviväri  Tuote ei  sisällä samoja vaaralliseksi todettuja kemikaaleja kuin perinteinen hapetehiusväri ja siksi se sopii hyvin myös alle 16 vuotiaiden ja  raskaanaolevien hiusten värjäämiseen.

Allergia ja astma liitto kyllä suhtautuu värin käyttöön positiivisesti.elumen purkki

Vaikka Elumenilla ei aina pystytä 100 prosenttiseen harmaan peittoon joten se ei tee värikypärää. Sillä voidaan kauniisti häivyttää harmaita ja luoda eloisa lopputulos joka ei muistuta värikypärää.

Se perustuu yksinomaan suoravärjääviin väripigmentteihin, jotka imeytyvät syvälle hiukseen ja ankkuroituvat sinne tiukasti. Elumenin värihiukkaset menevät fysikaalisesti sähkövarauksen avulla hiuksen sisään, ilman vetyperoksidia, ammoniakkia ja PPD:tä. Elumen ei sisällä Fenylenidiamiineja tai sen johdannaisia.

Siksi Elumen pysyy kuin kestoväri, mutta on samanaikaisesti hellävarainen kuin kestosävyte.

Tämä on värjäysprosessi, joka jättää varjoonsa perinteiset teknologiat: Elumenin magneettiefekti tarjoaa aivan uudenlaisen värin
intensiivisyyden ja keston ulottuvuuden. Intensiiviset Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisäosiin fyysisen vetovoiman ansiosta ja ankkuroituvat siellä lujasti, niin että tuloksena on hämmästyttävän intensiivisiä ja poikkeuksellisen pitkäkestoisia värjäystuloksia.

KORJAAVA VAIKUTUS

Enemmän kuin vain pelkkä väri: Elumeniin sisällytetty korjaava vaikutus saa aikaan virheettömän kiillon ja hehkun. Hiuksen huokoiset kohdat hajoittavat valon, aivan kuin virheellinen timantti, niin että hiukset näyttävät kiillottomilta ja elottomilta. Elumen täyttää hiuksen huokoiset kohdat sisältä pain ja parantaa hiusten rakennetta, niin että ne heijastavat valoa täydellisellä tavalla.

 

 

Pin It on Pinterest