Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Elumen 

KESTÄVÄ JA INTENSIIVINEN VÄRI HIUKSIIN ILMAN HAPETETTA

Elumenilla saat upean kiiltävän ja pitkäkestoisen värin turvallisesti. Elumenin ainutlaatuinen tekniikka täyttää rasittuneen hiuksen rakennetta ja saa sen jälleen loistamaan.

Elumenilla laajasta valikoimasta saadaan täyteläisiä luonnollisia hiussävyjä sekä räväköitä shokkivärejä – tai jotain siltä väliltä, sillä Elumenin eri sävyjä on helppo sekoittaa keskenään ja luoda jokaiselle yksilöllinen väri – turvallisemmin

Elumenilla saa kauniita sävyjä ja lisää kiiltoa myös vaaleisiin hiuksiin, mutta varsinainen vaalennus ei ole mahdollista.

 Hiusten sävyn tummentaminen tällä suoravärillä on mahdollista, ihan mustaksi asti.
Harmaanpeitto, joka on yleisesti haastavin hiustenvärjäys tilanne,  saamme kuitenkin erittäin hyvin häivytettyä harmaat. Jos asiakas haluaa ”täyspeittävän”, niin sekin on mahdollista, mutta ei kenties yhdellä istumalla. Melkein kaikkea siis voidaan tehdä, mutta ei välttämättä heti. Kaikki riippuu lähtötilanteesta ja siitä mihin halutaan…  tämä on prosessi.

Elumen on suoraväri, kuten esim kasviväri  Tuote ei  sisällä samoja vaaralliseksi todettuja kemikaaleja kuin perinteinen hapetehiusväri ja siksi se sopii hyvin myös alle 16 vuotiaiden ja  raskaanaolevien hiusten värjäämiseen.

Allergia ja astma liitto kyllä suhtautuu värin käyttöön positiivisesti.elumen purkki

Vaikka Elumenilla ei aina pystytä 100 prosenttiseen harmaan peittoon joten se ei tee värikypärää. Sillä voidaan kauniisti häivyttää harmaita ja luoda eloisa lopputulos joka ei muistuta värikypärää.

Se perustuu yksinomaan suoravärjääviin väripigmentteihin, jotka imeytyvät syvälle hiukseen ja ankkuroituvat sinne tiukasti. Elumenin värihiukkaset menevät fysikaalisesti sähkövarauksen avulla hiuksen sisään, ilman vetyperoksidia, ammoniakkia ja PPD:tä. Elumen ei sisällä Fenylenidiamiineja tai sen johdannaisia.

Siksi Elumen pysyy kuin kestoväri, mutta on samanaikaisesti hellävarainen kuin kestosävyte.

Tämä on värjäysprosessi, joka jättää varjoonsa perinteiset teknologiat: Elumenin magneettiefekti tarjoaa aivan uudenlaisen värin
intensiivisyyden ja keston ulottuvuuden. Intensiiviset Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisäosiin fyysisen vetovoiman ansiosta ja ankkuroituvat siellä lujasti, niin että tuloksena on hämmästyttävän intensiivisiä ja poikkeuksellisen pitkäkestoisia värjäystuloksia.

KORJAAVA VAIKUTUS

Enemmän kuin vain pelkkä väri: Elumeniin sisällytetty korjaava vaikutus saa aikaan virheettömän kiillon ja hehkun. Hiuksen huokoiset kohdat hajoittavat valon, aivan kuin virheellinen timantti, niin että hiukset näyttävät kiillottomilta ja elottomilta. Elumen täyttää hiuksen huokoiset kohdat sisältä pain ja parantaa hiusten rakennetta, niin että ne heijastavat valoa täydellisellä tavalla.

 

 

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo6 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo6 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo7 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest