Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 
 
 
 

Hiusta vahvistava Energialeikkaus

Energialeikkaus tai RelaxCut on hiustnleikkaus  joka on koulutettujen ekokampaajien erikoispalvelu. Tämä on palvelu josta moni ei varmasti ole kuullut ennen ekokampaajalla käyntiä.

Se on kokonaisvaltainen tasapainoittava hiustenleikkaus, johon kuuluu intialainen päähieronta.

Energialeikkaus on teknisesti puhdas leikkaus, jossa kunnioitetaan hiusten kasvusuuntia sekä pyörteitä niin, että jokainen hius tukee toinen toistaan. Hiukset leikataan ainoastaan saksilla, veistä ja ohennussaksia käyttämättä ja vältetään jyrkkiä kulmia.  Hiukset palautetaan luonnolliseen kasvuunsa “sädekehäksi” pääsi ympärille.

Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Energialeikkaus  rentouttaa arjen keskellä. Hoidon jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vesi edistää kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hinta  92€ / 75 min

Asiakkaiden kokemuksia:

On kokeilun arvoinen? Helpottaa hiustenlaittoa oikeasti ja pysyyko malli hyvän näköisenä pitkään?”

“Omasta kokemuksesta voisin sen verran kertoa, että aivan ihanaa oli! Kokemuksen jälkeen olo oli kuin uudesti syntynyt ja laittoi vissiin energiat liikkeelle 😀 Mutta tästä eteenpäin hiukseni leikataan tuolla tavoin.”

“Suosittelen kokeilla! Tuo ihan uutta ulottuvuutta tapaan hoitaa itseään. 15-30 min energisoivalla hieronnalla hoidetaan marmapisteitä! 80% ihmisen kireystiloista voidaan hoitaa tällä hieronnalla. Tietysti kampaajat ei ole taikureita se kannattaa muistaa. Energialeikkaus on ihan oma lajinsa jos se tehdään hyvin hieromalla ja kampaamalla!”

“Minä olen siis käynyt energialeikkauksessa vuosikaudet 😀  Uudelle kampaajalle saa aina takoa päähän, ettei ohennusta ja luonnollisesti toisiinsa sulautuvat linjat ilman jyrkkiä rajoja.”

Hakeudun energialeikkaukseen erityisesti silloin, kun haluan hiuksiini lisää ilmavuutta ja helppohoitoisen mallin, joka pysyy hyvänä pitkään. Energialeikkaus on kokonaisvaltainen ja rentouttava hiustenleikkaus, jossa hiukset leikataan tarkalla tekniikalla, hiuksen omia pyörteitä ja laskeutumista silmällä pitäen. Videolla Keitaan ekokampaaja Teija kertoo energialeikkauksesta tarkemmin ja näette myös videolla, miten se tehdään.”

Hiukset tuntuivat paksummilta

-Pysyy mallissaan todella hyvin

-Ei ole tarvinnut yhtään muotoilla, näyttää hyvältä herätessäkin!

-Tuntuu että väri tulee esiin paremmin

-Helpompi käsitellä

-Hiukset tuntuvat elävämmiltä

-Kiilto on lisääntynyt

-Leikkaus sitä tehdessä tosi rentouttava ja samalla piristävä

Lähde

 

Pin It on Pinterest