Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 
 
 
 

Savivaalennus- kun halutaan vaalentaa hiuksia luonnollisesti

Savivaalennus ei ole luomuvaalennus vaan ekologinen, hellävarainen vaalennus. Tämä vaalennus perustuu saven, ruokasoodan ja hapetteen yhteisvaikutukseen. Hapete (=Vetyperoksiidi) on vesiliukoinen ja muuttuu vaalennusprosessin aikana vedeksi eikä näin kuormita ympäristöä. Vetyperoksiidia käytetään myös monissa paikoissa desinfiointiin, joten sille harvoin ollaan allergisia. Savivaalennus ei sisällä normaalin vaalennusaineen kemikaaleja, siinä ei ole ammoniakkia tai muita voimakkaita kemikaaleja, ei mitään synteettisiä pigmenttejä kuten PPD:tä tai sen johdannaisia ja näin myös vaalennusaineelle herkistyneet asiakkaat ja kampaajat voivat käyttää sitä. Hellävaraisuutensa vuoksi se sopii myös raskaana oleville.

Jokainen asiakas ja hius on yksilöllinen, joten suosittelemme konsultointia aina ennen savivaalennusta. Haluamme näin varmistua että lopputulos on se mikä voidaan tehdä. Kyseessä on luonnontuote jolla voidaan kirkastaa hiusta ja joskus jos halutaan voimakkaan vaaleaa lopputulosta niin voidaan tarvitaan muutama käsittely jotta hiuksesta saadaa halutun sävyinen. Savivaalennus on kenties enemmän kirkastus joka toimii parhaiten luonnonvärisiin tai kasvivärillä värjättyihin hiuksiin. Siksi on tärkeää käydä koulutetun kampaajan kanssa läpi mitä prosessi kunkin asiakkaan kohdalla vaatii ja onko se mahdollista tehdä. Savivaalennusta tehdessä voidaan kuitenkin käyttää kaikkia normaaleita vaalennus tekniikoita kuten esim raitoja, kokovaalennuksia, värin kirkastusta tai purkua. Savivaalennusprosessi on hidas ja siksi siihen pitää varata normaalia enemmän aikaa. Hinta savivaalennukselle määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Savivaalennus jättää hiuksen kiiltäväksi ja hyväkuntoiseksi. Sävyt ovat pehmeitä ja luonnollisia, kauniita toffeen, beigen ja kullan sävyisiä. Se jättää luonnollisen oman värin pohjan raidallisuuden näkyviin, mutta antaa kuitenkin mukavan jämäkkyyden hiukseen. Värjäyksessä ei myöskään tarvitse rampata joka kuukausi, koska lopputulos säilyy hyvänä parikin kuukautta. Savivaalennuksen jälkeen mitään erityisiä hoitotuotteita ei tarvita vaan tuotteet voidaan valita hiuksen kunnon ja halutun loppuuloksen mukaan.

Tässä prosessi tummasta vaaleammaksi asteittain…

Savivaalennus Ennen / jälkeen

Kertyneen kasvivärin purku savivaalennuksella takaisin hohtavaan kupariin.
– Latvaan oli kertynyt liikaa pigmenttiä ja hiuksesta oli tullut hieman vaikeasti käsiteltävä ja raskas . Näin saatiin hius jälleen toimivaksi ja väri kirkkaksi.

Käytämme La Cordier  -tuotteita. La Cordier -savivaalennus on hellävaraisempi ja luontoystävällisempi tapa vaalentaa hiusta muutamia asteita. La Cordier -savivaalennus jättää hiuksiin kauniin kiillon ja luo niihin eläväiset, luonnollisen vaaleat sävyt

 

Kysy lisää: Koulutetut Ekokampaajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi

 

 

Pin It on Pinterest