Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Savivaalennus- kun halutaan vaalentaa hiuksia luonnollisesti

Savivaalennus ei ole luomuvaalennus vaan ekologinen, hellävarainen vaalennus. Tämä vaalennus perustuu saven, ruokasoodan ja hapetteen yhteisvaikutukseen. Hapete (=Vetyperoksiidi) on vesiliukoinen ja muuttuu vaalennusprosessin aikana vedeksi eikä näin kuormita ympäristöä. Vetyperoksiidia käytetään myös monissa paikoissa desinfiointiin, joten sille harvoin ollaan allergisia. Savivaalennus ei sisällä normaalin vaalennusaineen kemikaaleja, siinä ei ole ammoniakkia tai muita voimakkaita kemikaaleja, ei mitään synteettisiä pigmenttejä kuten PPD:tä tai sen johdannaisia ja näin myös vaalennusaineelle herkistyneet asiakkaat ja kampaajat voivat käyttää sitä. Hellävaraisuutensa vuoksi se sopii myös raskaana oleville.

Jokainen asiakas ja hius on yksilöllinen, joten suosittelemme konsultointia aina ennen savivaalennusta. Haluamme näin varmistua että lopputulos on se mikä voidaan tehdä. Kyseessä on luonnontuote jolla voidaan kirkastaa hiusta ja joskus jos halutaan voimakkaan vaaleaa lopputulosta niin voidaan tarvitaan muutama käsittely jotta hiuksesta saadaa halutun sävyinen. Savivaalennus on kenties enemmän kirkastus joka toimii parhaiten luonnonvärisiin tai kasvivärillä värjättyihin hiuksiin. Siksi on tärkeää käydä koulutetun kampaajan kanssa läpi mitä prosessi kunkin asiakkaan kohdalla vaatii ja onko se mahdollista tehdä. Savivaalennusta tehdessä voidaan kuitenkin käyttää kaikkia normaaleita vaalennus tekniikoita kuten esim raitoja, kokovaalennuksia, värin kirkastusta tai purkua. Savivaalennusprosessi on hidas ja siksi siihen pitää varata normaalia enemmän aikaa. Hinta savivaalennukselle määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Savivaalennus jättää hiuksen kiiltäväksi ja hyväkuntoiseksi. Sävyt ovat pehmeitä ja luonnollisia, kauniita toffeen, beigen ja kullan sävyisiä. Se jättää luonnollisen oman värin pohjan raidallisuuden näkyviin, mutta antaa kuitenkin mukavan jämäkkyyden hiukseen. Värjäyksessä ei myöskään tarvitse rampata joka kuukausi, koska lopputulos säilyy hyvänä parikin kuukautta. Savivaalennuksen jälkeen mitään erityisiä hoitotuotteita ei tarvita vaan tuotteet voidaan valita hiuksen kunnon ja halutun loppuuloksen mukaan.

Tässä prosessi tummasta vaaleammaksi asteittain…

Savivaalennus Ennen / jälkeen

Kertyneen kasvivärin purku savivaalennuksella takaisin hohtavaan kupariin.
– Latvaan oli kertynyt liikaa pigmenttiä ja hiuksesta oli tullut hieman vaikeasti käsiteltävä ja raskas . Näin saatiin hius jälleen toimivaksi ja väri kirkkaksi.

Käytämme La Cordier  -tuotteita. La Cordier -savivaalennus on hellävaraisempi ja luontoystävällisempi tapa vaalentaa hiusta muutamia asteita. La Cordier -savivaalennus jättää hiuksiin kauniin kiillon ja luo niihin eläväiset, luonnollisen vaaleat sävyt

 

Kysy lisää: Koulutetut Ekokampaajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi

 

 

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest