Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Tukkatalossa on myös lifestylekauppa, josta löytyy erilaisia ihania pieniä ja ekologisia vaihtoehtoja

 

Saarentaika  saippuat, pyykkietikat ja shampoot sekä imurointipulveri

Luonnollisempi ja kemikaalittomampi arki Saaren Taika tuotteilla
”Missiomme on valmistaa ekologisia ja luonnollisia premiumluokan kosmetiikka- ja kodin puhdistus tuotteita helposti kuluttajien saataville!”

 

kaurialan sauna ekologiset tuotteet tukkatalolöydät Kaurilan saunan luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka ja muut tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja todistetusti toimivia arjessa.
Hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat ihoasi hellästi ja ovat riittoisia käytössä. Tutustu myös ihaniin deodoranttivoiteisiin, unohtamatta  lumoavia pitsikynttilöitä

 

 

TEK hiusharjat on italialainen perheyritys, joka valmistaa ympäristö- ja hiuspohjaystävällisiä harjoja ja kampoja jo toisessa sukupolvessa. Käsityönä valmistettavien tuotteiden päämateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille.

 

  • Samaan CurlyGirl methodiin käyvät myös nämä 100% aitoja luonnon raaka-aineita sisältävät  Laboratoire du Haut-Ségala öljyt. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat hellävaraisen tehon. Niillä on ihohuokosia supistavia, virkistäviä tai rauhoittavia vaikutuksia.

 

Lahjakortti:
Lahjakortti on aina varma valinta. Räätälöimme lahjakortin haluamallesi palvelulle. Sillä voi myös ostaa haluamallaan summalla valitsemiaan tuotteita
Haluaisitko antaa kenties lahjaksi uudenlaisen kokemuksen kuten esim Intialaisen päänhieronnan tai Energialeikkauksen. 

Soita , niin Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään  sopivan lahjakortin.
09553555

Pin It on Pinterest