Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Suoraväri 

Suoravärien värisävyjen kirjo on lähes rajoittamaton ja niillä onnistuu niin harmaan peito kuin shokkiväritkin. Myös väritön värjäys on mahdollista ja silloin suoraväri toimii erittäin tehokkaana hiustenhoitona.  Hiusten suoravärjäykseen tarkoitettuja tuotteita löytyy eri tuoteryhmistä; sampoista, hoitoaineista, muotoilutuotteista, suihkeista sekä varsinaisista suoravärinä myytävistä tuotteista.
Suoravärit ovat siis värejä, joiden pigmentit tarttuvat hiuksen pintaan sähkömagneettisella varauksella.

Nämä ovat SafeHairSalon konseptissä hyväksyttyjä, Turvallisempia hiusvärejä. Moni hapeteväreille allergisoitunut on myös löytänyt avun suoraväreistä. Ne ovat allergiaystävällisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto. Nämä ovat värejä jotka sopivat myös alle 16 vuotiaiden hiusten värjäämiseen ja ovat turvallisia myös raskaanaoleville

Myöskään sävyvalinnoista tarvitse tehdä kompromisseja.

Värjäys ei jätä selvää rajaa oman ja värjätyn hiuksen väliin ja näin värjäysvälit ovat yleensä pidemmät.  Haalistuessaan pois Suoraväri ei jätä omaa hiusta kulahtaneeksi, vaan ne palaavat takaisin entiseen väriinsä.

Suoravärjäys lisää hiuksen paksuutta ja antaa hiukselle lisää kiiltoa ja käsittelyn jälkeen hiusket ovat uskomattoman sileät. Sen kesto on 3-7 viikkoa.

Suoraväreillä on helppo värjätä hiuksia itse kotona. Kuluttaja ei kuitenkaan voi tietää, sisältääkö hänen ostama tuote suoravärejä, jotka lähtevät oikeasti pesussa pois vai sisältävätkö ne myös pysyvästi hiuksiin sitoutuvia suoravärejä.Osa suoraväreistä on sellaisia, että ne kiinnittyvät hiukseen pysyvästi. Eli niitä ei voi saada pois esimerkiksi vaalennus/värinpoistokäsittelyillä (lue lisää)Sen sijaan ammattitaitoinen kampaaja ja parturi tuntee omat tuotteensa ja osaa myydä ja käyttää asiakkaansa tarpeisiin soveltuvan tuotteen.
Suosittelemme istahtamaan kampaajan tuoliin niin suunnitellaan sinulle haluamasi yksilöllinen väri 

Elumen on kestoväri, jonka vaikutus perustuu suoraväri pigmentteihin – se toimii täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Siinä ei ole käytetty hapettuvia pigmenttejä, kuten PPD, Toluene 2,5 diamine…ja siksi se sopii hyvin hapetyeväri allergisille. Elumen on yhtä kestävä kuin perinteinen hapeteväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Väreillä voi taittaa vaaleiden hiuksien ei-toivottuja keltaisia sävyjä ja sekoittaa kaikkia erilaisia “normaaleita” värejä. Sillä saadaan aikaiseksi puhtaita, hehkuvia värejä, poikkeuksellinen kiilto ja uskomaton kesto

 

Elumenilla on hyvä harmaiden häivytyskyky
Senvaikutusajat: ilman lämpöä 30 min, lämmössä 20 min
–  perustuu sähkövaraukseen, ei sisällä fenyleenidiamiinia(PPD, jne pigmenttejä)
– ei sisällä ammoniakkia
– väripigmentit: suoravärjääviä, jotka imeytyvät tiukasti syvälle hiukseen. Elumenin väripigmentit  läpäisevät myös suomukerroksen ja värjäävät hiuksen kokonaan. Tämän takia väristä tulee todella intensiivinen, kirkas ja kestävä.

Lopulliseen tulokseen vaikuttaa aina hiuksen laatu ja aikaisemmat värjäykset.

Kasviväri 

MG_0369valmis

Kasvivärejä

Kasvivärjäyksessä käytetään vain täysin kasvista peräisin olevia värjääviä kasvijauheita, kuten hennaa, indigoa ja cassiaa, sekä näiden sekoituksia ja edellä mainittujen lisäksi myös marjoja, yrttejä ja mausteita.

Kasviväri on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto hiustenvärjäämiselle. Siksi se sopii useinmiten tavanomaisille hiusväreille herkistyneille/allergisille ja raskaana oleville ja alle 16 vuotiaille

Kasviväreillä on mahdollista saada lämpimiä kultaisia lopputuloksia vaaleaan hiukseen, toffeisia, kuparisia, punaisia ja erilaisia ruskean vivahteita.

Hennalla saadaan aikaan punaoranssi/oranssi sävy.

Indigolla saadaan yksistään tummia, kylmiä ruskeita värejä.

Indigo yhdessä hennan kanssa aikaan saa kauniita ruskean eri sävyjä.

Cassialla saadaan yksistään neutraali sävy vaaleisiin hiuksiin tai yhdessä hennan ja/tai indigon kanssa vaaleampia punaisia tai ruskeita sävyjä aikaan.

Kasviväri on kestoväri, sen värimolekyylit sitoutuvat pysyvästi hiuksen rakenteeseen.

Katso myös VIDEO , Ihana Ruusukulta väri tehtynä suoravärillä

Esimerkkejä Suoravärillä värjätyistä hiuksista:

 

 

Pin It on Pinterest