Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Musta Hennatatuointi

Mustan hennatatuoinin erotat sen syvän mustasta väristä

Kerro kampaajallesi jos olet joskus ottanut Mustan Hennatatuoinnin

Musta hennatatuointi voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion hiusten värjäämisen yhteydessä. Hiusten värjäämistä ei suositella henkilöille, jotka ovat joskus ottaneet mustan hennatatuoinnin.

“Musta Henna” on täysin eri asia kuin Henna, joka  on puhdas luonnontuote. Musta henna ei ole ollenkaan hennaa, vaan käytännössä se on vahvaa  PPD massaa.

Allerginen reaktio mustasta hennasta

 

Jos henkilöllä on tai on joskus ollut musta hennatatuointi, on hänellä suurempi riski saada ihoreaktio hiusväreistä. Reaktio voi aiheutua myös pitkän ajan kuluttua, jopa vuosien kuluttua mustan hennatatuoinnin ottamisesta. Allergisen reaktion aiheuttaja on tällöin todennäköisesti parafenyleenidiamiini (PPD), jota mustat hennatatuoinnit sisältävät.

 

Hapeteväristä johtuva allergia reaktio

 

 

Kosmetiikkalainsäädännön mukaan PPD:tä saa käyttää ainoastaan hiusten värjäämiseen. Mustissa hennatatuoinneissa PPD:tä käytetään kuitenkin suoraan iholle ja paljon korkeampana pitoisuutena, jolloin tatuoinnin ottaja altistuu merkittävästi enemmän PPD:lle kuin jos aine huuhdeltaisiin pois. Lisäksi musta hennatatuointi kestää useita viikkoja, mikä lisää altistusta.

PPD voi aiheuttaa viivästynyttä kosketusallergiaa, joka oireilee yleensä punoittavana ja kutisevana ihottumana pään ja niskan alueella. Myös voimakasta kasvojen alueen turvotusta voi esiintyä. Oireet tulevat yleensä hieman viiveellä värjäyksestä. Näin ollen musta hennatatuointikaan ei yleensä aiheuta heti oireita.

Kun henkilö on altistunut PPD:lle mustan hennatatuoinnin kautta, hiusten värjäys perinteisillä Hapeteväreillä, jotka sisältävät  PPD:tä tai sen johdannaisia voivat laukaista voimakkaan allergisen reaktion. Myös kulmakarvojen ja ripsien värjääminen aineilla, jotka sisältävät PPD:tä, voi aiheuttaa samanlaisen reaktion. Noin 80 % hiusväreistä sisältää PPD:tä tai sen johdannaisia. Kun henkilö on allergisoitunut PPD:lle, ei hiusten värjäys ole enää suositeltavaa.

Ammattitaitoiset, koulutetut kampaajat osaavat kertoa sinulle milloin ja millä tuotteilla hiustenvärjääminen on sinulle turvallista.

 

Oikealla Hennalla tehty tatuointi  on aina punertava.

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest