Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

Bio Sculpture- geelilakkaus saatavilla Tukkatalossa.

Mitä Bio Sculpture geeli on?

Bio Sculpture on yli 25 vuoden ajan tehnyt kattavaa kehitystyötä ja saanut luotua, kestävän sekä turvallisemman geelisarjan. Sana ”Bio” tarkoittaa, että tuotteet ovat korkealaatuisia, hypoallergisia ja turvallisia.
Bio Sculpture tarjoaa helposti ja nopeasti tehtävän vahvistuksen/lakkauksen kaikille, jotka haluavat huolitellut ja kauniit kynnet. Kynnet kestävät kiiltävänä ja kauniina jopa 4-6 viikkoa.
Bio Sculpture suojaa luonnollista kynttä, sillä sen materiaali on joustavaa. Tuote on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia.

Miksi valitsisin Bio Sculpturen?

Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet, liuskottuvat tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Ennen geelin laittamista kynsi esivalmistellaan sarjan omilla tuotteilla,  jotka uudistavat, kosteuttavat ja vahvistavat kynsipatjan solukkoa. Ne sisältävät A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynteen ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelauksen allakin kynsi hengittää, jolloin happi ja vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä sekä hyväkuntoisena.

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän.

Bio Sculpturella pystyy tekemään kaiken saman kuin tavallisella geelilakalla ja kestävyys on samaa luokkaa. Se vain on turvallisempi vaihtoehto.

 

Pin It on Pinterest