Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 
 
 
 

Vuoden 2022 hiustrendit! 

New York Times ensimmäinen muotiuutinen 2022 oli; Blondi ei ole enää muodissa!

Tarkemmin tarkoitettuna, että blondeihin haetaan luonnollisempaa suuntaa, mm. hiekan, samppanjan, karamellin, ruskean ja latten vivahteita.

Tukkatalo selvitti millaisista trendeistä maailmalla puhutaan.

Aiemmin muodissa ovat olleet vaivattomat ja luonnolliset tyylit, mutta uskomme vuoden 2022 tuovan tullessaan intoa kokeilla uutta ja lisäämään puhtia uudenlaisiin hiustyyleihin. Pandemian toivottavasti väistyessä me kaikki tahdomme olla terveempiä versioita itsestämme, mukaan lukien hiusten terveys.

Uusien trendi leikkauksien ja tyylien keskellä on hyvä muistaa, mitä piirteitä kasvoissasi
tahdot korostaa ja mikä tyyli tekisi sen parhaiten. Loppujen lopuksi tärkeintä on löytää juuri
sinua miellyttävä tyyli.

Tässä ideoita vuoden 2022 hiustyyleille lyhyistä polkista pitkiin letteihin!

Klassista Polkka leikkausta

Mitä lyhyempiin leikkauksiin tulee, uskomme näkevämme yhä enemmän trendikkäitä polkkaleikkauksia, otsatukalla tai ilman. Esimerkiksi tässä kuvassa Selena Gomezin leuan pituinen polkka, joka on edestä hieman pidempi luoden siistimmän linjan.

 

 

Jennifer Anistonin legendaarinen ”Rachel” kerrostus

Monet ovat lähiaikoina kaivanneet helppoa tapaa lisätä rakennetta ja liikettä pitkiin ja suoriin hiuksiin. Tähän ratkaisuna voisi toimia “Rachel” muotolinjan kerrostus. Jennifer Anistonin luonnollisen ja vaivattoman tyylin voit saavuttaa helposti hieman kihartamalla sieltä täältä oikein kerrostettuja hiuksia.

 

 

Ohut/Rikottu otsatukka

Ei hätää, verho-otsatukka(curtain bangs) ei ole vielä katoamassa mihinkään ja suoraviivainen otsatukka pysyy aina muodissa.  Jos haluaisit kokeilla otsatukkaa, mutta paksu hiusosio otsalla mietityttää, voi kevyt otsatukka olla juuri sinulle tarkoitettu. Rikottu otsatukka sekä kerrostettu kasvojen ympärys voi lisätä juuri sopivasti pehmeyttä ja liikettä pitkiin ja paksuihin hiuksiin.

 

Runsas kerrostus

Kerrostukset lisäävät liikettä ja upeaa rakennetta kenen tahansa hiuksiin. Tässä kuvassa kasvojen ympärys on kerrostettu varsin lyhyeksi, mutta kerrostuksista voi tehdä omanlaisensa. Esimerkiksi leikkaukseen voi lisätä hieman pidemmän verho-otsatukan tai vaihtoehtoisesti kerrostaa läpikotaisin lyhyemmin. Kerroksia on helppo ylläpitää ja ne toimivat hiusten luonnollisen koostumuksen kanssa. Tämä on varsin leikkisä, helppo ja kaikille sopiva leikkaus, jota kannattaa kokeilla.

Jos koskaan niin vuonna 2022 on oiva aika kokeilla uutta hiusväriä!

Kuluneiden kahden vuoden suosituimmat värit ovat olleet nättejä ja luonnollisia, mutta arvelemme alkaneen vuoden väritrendien olevan leikkisämpiä ja rohkeampia arjen muuttuessa normaalimpaan päin… ainakin toivon mukaan.
Rohkeampien värien astuessa muotiin sinun ei kuitenkaan tarvitse värjätä hiuksiasi räikeän pinkiksi (vaikka sekin on toki mahdollista halutessasi). Uudet väritrendit mahdollistavat ennemminkin sen, että voit perusvaaleiden raitojen sijaan kokeilla esimerkiksi lämpimiä kinuskisia osoioita tai lämpimän ja kylmän yhdistelmää nimeltään hopea samppanja.

Mikä ihmeen hopea sampanja?

Voimme yhdistää parhaat puolet molemmista värimaailmoista! Tämä kylmä blondi, jonka seassa on lämpimän sävyjä ilmentää uutta tapaa värjätä blondit hiukset. Tämä on upea vaihtoehto tuhkanharmaille blondeille, jotka kaipaavat tuoretta sävyä, joka ei taita kuitenkaan kultaan.

Kanelin punainen

Jos et ole vielä valmis räikeän punaiseen, voi tämä pehmeämpi versio punaisesta olla juuri
sinua varten. Jos tahdot toteuttaa tämän värin, suosittelemme tuomaan monia
inspiraatiokuvia seuraavalla kerralla kun tulet kampaajalle, sillä punaisesta on todella monia
sävyjä ja haluamme varmistaa, että luomme oikean sävyn sinun ihollesi. Tämä väri näyttää
kauniilta erityisesti henkilöillä, joilla on kermainen, persikkaan taittava ihonväri. Kanelin
punainen väri tuo myös vihreän tai pähkinänruskean väriset silmät upeasti

Mahonkinen hehku 

Mahonkinen hehku on viimeisin lisäys jo vuonna 2021 syntyneeseen puna, persikka, kupari
väri trendiin. Mahonki sopii täydellisesti tummille hiuksille, jonka punaruskeat sävyt
heijastuvat upeasti täyteläisillä ruskeilla kutreilla. Värin sävyt ovat erityisen imartelevat jos
hiuksissasi on luonnostaan tumma pohjaväri.

Mattaiset ruskeat

Kenelle tahansa, joka pyrkii värjäämään hiuksensa ruskeista vaaleiksi, tämä on ensimmäinen askel vaaleita hiuksia kohti. Matta ruskea toimii hyvin lähes kaikkien ihon sävyjen kanssa.
Tässä värjäyksessä kannattaa varmistaa mahdollisimman pitkä sävytys aika, joka luo tasaisen ja kestävän ruskean värin välttäen sameat epätasaiset sävyt.

 

 

Harmaan omaksuminen

Edellisen vuoden aikana olemme nähneet monen naisen omaksuneen luonnolliset hiuksensa, ja monet ovat antaneet harmaiden hiusten kasvaa. Korona pandemian aikana ihmiset ovat nauttineet luonnollisista raidoistaan, mikä voi olla valtava muutos. Harmaiden hiuksien kasvattaminen voi tuntua hyvinkin voimaannuttavalta. Kasvun ollessa hyvällä mallilla kannattaa harmaiden hiusten päälle lisätä pintakiilto kampaajalla, joka estää harmaan värin taittumisen keltaiseen.

 

 

 

 

lähteet 
https://www.allure.com/gallery/best-spring-haircut-hairstyle-trends
https://www.glamour.com/gallery/best-hair-color-ideas

Pin It on Pinterest