Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

Zenz Organic on ekosertifioitu hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja.

Tämä on sarja jossa on kaikki mitä tarvitset hiustenhoidossa ja muotoilussa.

Zenz Pure-sarjalla on Allergy Certified-tunnus ja pesuaineet sopivat myös perheen pienimmille.

Tuotteet sisältävät luonnollisia vaikuttavia raaka- aineita, kuten orgaaninen kylmäpuristettu avokaadoöljy ja puhdistettu aloe vera.

Hiustenhoito valikoimaan kuuluu shampoot, hoitoaineet, naamio sekä öljyt. Tuotteet hoitavat hiusta sekä hiuspohjaa tehokkaasti, rauhoittaen ja samalla antaen pehmeyttä ja kiiltoa.

 

Muotoilutuotteista löytyy kaikki tarvittavat, kevyestä muotoilusta kunnolliseen pitoon. Tuotteet ovat hyvin muonipuoliset. Sarjasta löytyy

-Suolasuihke, jota voi käyttää myös föönatessa.Tehokkuutensa takia, kannattaa aloittaa pienellä määrällä tuotetta ja lisätä tarpeen mukaan.
-Hiuslakka
-Paste
-Wax
-Hiuspuuteri

 

Aurinkosuoja
sisältää kosteuden säilyttävää ja kosteuttavaa luonnonmukaista kylmäpuristettua avokadoöljyä. Sopii erityisen hyvin raskaana oleville, lapsille sekä hajusteallergikoille, sillä tuote ei sisällä hajusteita eikä eteerisiä öljyjä. Erittäin vedenkestävä aurinkosuoja, joka suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä.
Levitetään ennen auringossa oleskelua. Imeytyy nopeasti kosteuttaen rasvoittamatta, ja jättää iholle kauniin hehkun. Avokadoöljy ja E-vitamiini auttavat säilyttämään ja suojaamaan ihon kosteustasapainoa ja pitämään ihon joustavana. Suojaa myös hiuksia auringolta, suolavedeltä ja kloorivedeltä. 100 % vegaanisia ainesosia. Ammattimaista hiustenhoitoa, joka huomioi terveytesi ja ympäristön.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan itsellesi sopivat tuotteet

Zenz Organic on meidän valinta puhtauden, luonnollisuuden ja luotettavuuden takia.
Tuotteiden valmistusta valvotaan tarkasti, ja useimmat niistä ovat sisällöltään vegaanisia. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja kaikki pakkaukset on valmistettu hajoavasta PE-muovista.

Kestävän kauneuden puolesta. Kuluttajaa, kampaajaa ja luontoa kunnioittaen.

 

 

Pin It on Pinterest