Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

Hyvät asiakkaat!

Tukkatalo avaa ovet PRIVAT vastaanotolla 20.04 lähtien.

Johtuen valtavasta kysynnästä ja tarpeesta olemme tehneet päätöksen avata Tukkatalon ovet, mutta vain osittain ja vain sopimuksen mukaan. 

Voit varata ajan www.Tukkatalo.fi , mutta koska olemme auki poikkeus aikataululla, ja vain osa henkilökunnasta tekee nyt töitä, niin varmemmin löytyy aika soittamalla meille. Saat meidät varmimmin kiinni numerosta 09553555 

Työskentelemme vuoroissa, jolloin voimme taata, että tilassa ei ole useita henkilöitä läsnä samaan aikaan ja tilaa on asiakaspaikkojen välillä runsaasti!

Otamme sekä sinun, että työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden vakavasti. Olemme tarkentaneet hygienia ohjeistuksia ja noudatamme Työterveyslaitoksen palvelualoille antamia ohjeita myymälöissämme. Henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan niin, että myymälässä asiointi olisi mahdollisimman turvallista. 

Teemme työtä ainoastaan terveenä ja emme voi palvella flunssaisia asiakkaita. Siksi jos tunnet pienintäkään flunssan oireita niin pyydämme peruuttamaan ajan, vaikka samana päivänä.

– Työntekijät pitävät suojamaskia, ja yhteisen turvallisuuden vuoksi suosittelemme, että asiakkaalla olisi oma suojamaski mukanaan tai hän voi halutessaan ostaa sellaisen liikkeestä (8€/kpl luokitus FFP2) 

Jokaista asiakasta pyydetään pesemään kädet ennen palvelun aloitusta. Henkilökunta ohjaa sinua siinä. Desinfiointiaineet löytyvät heti sisään tullessa kassalta.

 – työntekijät käyttävät käsineitä mahdollisuuksien mukaan.

– Siivoamme normaalia tehokkaammin ja desinfioimme normaalin käytännön lisäksi mm myös maksupäätteen näppäimet, kassan, tietokoneen sekä ovenkahvat monta kertaa päivässä. 

Tämä tilanne elää ja muuttuu jatkuvasti. Tarkkailemme sen kehitystä ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan sen sallimien rajoitusten puitteissa niin että se on turvallista sekä asiakkaalle että henkilökunnalle.

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina olla yhteydessä puh 09553555 tai tukkatalo.info@gmail.com

 

Pidetään toisistamme huolta!

Rakkaudella Tukkatalo tiimi

 

Pin It on Pinterest