Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

DS – Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja

 

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme kehittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

 

 

Tutustu täällä DS tuotteisiin 

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivat tuotteet

Meille sensitiivisyys ja kotimaisuus merkitsevät vahvuutta olla oma itsemme,  siksi olemme valinneet myyntiin  tuotesarjaksi skandinaavista hiuskosmetiikkaa joka valmistetaan puhtaista raaka-aineista aurinkoenergian voimin.

Pin It on Pinterest