Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Tukkatalon valinta tämän vuoden joululahjaksi oli aineeton, eettinen lahja joka tekee hyvää, siksi tänä vuonna 2019 haluamme lahjoittaa Tukkatalon joululahjat  Naisten Pankille. 

Terveysvalistus 400 €

Valitsimme tämän kohteen koska meillä on pitkä yhteinen historia.
Tukkatalo on naisten pankin osakas ja  oli ensimmäisten yritysten joukossa sijoittamassa toimintaan sen alkutaipaleella 12 vuotta sitten ja näin olimme mukana mahdollistamassa toiminnan aloittamista.

Valitsimme tämän kohteen myös siksi että saimme nyt lokakuussa mahdollisuuden lähteä Ugandaan Naistenpankin uuteen kohteeseen, jonne haettiin vapaaehtoista. Tehtävä oli kartoittaa paikallisten heikossa asemassa olevien naisten yritysten markkinoinnin tarvetta ja löytää keinoja miten sitä voitaisi tehdä mahdollisimman pienillä kustannuksilla.

Lisää matkasta voit lukea NaistenPankin blogista

“Matka oli monessa mielessä silmiä avaava ja huikea kokemus ja voin rehellisesti sanoa omin silmin nähneeni, että täällä apu menee perille ja että se on yhteisöllistä auttamista, jossa apu menee naisten yhteisölle ja se toimii.”- Johanna Ahlberg

Siksi Jos sinäkin haluat olla mukana tekemässä hyvää ja auttamassa näitä naisia menestymään, niin voit ostaa eettisen lahjan ja tukea kehitysmaissa asuvia tyttöjä pääsemään kouluun. Moni tyttö joutuu avioitumaan erittäin nuorena ja viimeistään varhainen äitiys katkaisee opinnot lopullisesti. Tyttöjen koulutus on kuitenkin yksi tehokkaimmista keinoista vähentää köyhyyttä. Täältä voit ostaa Naisten Pankin Stipendin tytölle.

Me Tukkatalolaiset haluamme toivottaa sinulle erittäin mukavaa ja rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2020

Pin It on Pinterest