Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Kierrätys mahdollisuudet Munkkivuoressa

Kierrätys ja uusiokäyttö säästävät luonnonvaroja sekä vähentävät ympäristöhaittoja. Kierrätys on nykyisin tärkeä osa myös yritysten ympäristövastuuta.

Olemme Tukkatalossa tehneet yhteisen päätöksen olla mukana ympäristötalkoissa ja ensitöiksemme kävimme läpi mitä meidän on mahdollista tehdä asian hyväksi . Kävimme siis läpi ensin ne mahdollisuudet jotka ovat lähimpänä ja listasimme ne kierrätysmahdollisuudet joita Munkkivuoren Ostoskeskus tarjoaa. Olemme siinä onnellisessa asemassa että  Munkkivuoren ostoskeskuksessa on hyvät mahdollisuudet kierrättämiseen. 
Ostoskeskuksella löytyvät hyvät lajittelu mahdollisuudet pienmetallille, lasille, sanomalehdille/paperille, pahville/ kartongille. Sieltä löytyvät myös Fida ja SPR kontti astiat hyväkuntoisille käytetyille vaatteille. K-Kaupassa on myös erikseen pattereiden kierrätyspiste.  Lisäksi yrityksille on mahdollista kierrättää myös pahvi, Kompostoituva- ja sekajäte

Meillä Tukkatalossa  kierrätetään kaikki nämä mitkä Ostoskeskus meille mahdollistaa sen lisäksi keräämme erikseen ongelmajätteet jotka viedään sortti asemalle.

Valinnoillamme haluamme autaa sekä asiakkaita että henkilökuntaa  vähentämään kemikaalikuormaa. Tämä tarkoittaa että käytössä ja myynnissä olevat tuotteet ovat  valikoituneet tämä ideologian mukaan. Ne ovat  mahdollisimman turvallisia, ympäristöystävällisiä,  ekologisia.
Tietenkin suurin ympäristön  hyöty tulee siitä että vähentää jätteen tuottamista ja siksi suosimmekin vihreällä idealla toteutettuja sarjoja jotka ovat Luomu sertifioituja, ympäristömerkittyjä, niiden  pakkaukset ovat kierrätettävää uusiomateriaalia tai ne ovat suomalaisia.
Olemme jo vuosia pyrkineet muovipussittomaan linjaan, käyttämämme ostoskassit ovat uudelleen käytettäviä paperiversioita sikäli tarve pussille on välttämätön.

Tokikaan täydellinen vihreä linja ei kampaamo ympäristössä ole mahdollista. Yritämme kuitenkin parhaamme mm  käyttämällä siivoamiseen ja pyykinpesemiseen ympäristömerkittyjä, mahdollisimman myrkyttömiä pesuaineita joista ei jää kertymiä vesistöön. Tarjoamamme teet ovat reilunkaupan  luomuteetä ja kahvia.

Pyrimme ottamaan ekologisuuden ja vastuullisuuden huomioon toiminnassamme niin h yvin kuin mahdollista, pyrimme myös kehittämään toimintaamme ja otamme mielellämme kehitysehdotuksia vastaan.


Pienistä puroista syntyy jokia ja pienet askeleet jotka otamme yhdessä kohti puhtaampaa huomista ovat tärkeitä koska yhdessä olemme vaikutusvaltaisempia kuin yksin

Lisää aiheesta

Voit ladata Jäteopas-mobiilisovelluksen älypuhelimeesi maksutta. Jäteopas on ladattavissa Windows-, Android- ja iOS-mobiililaitteisiin, ja se löytyy sovelluskaupoista nimellä HSY Jäteopas.

Kestävä kampaamo

HSY jäteopas

Pin It on Pinterest