Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Yli 20 000 tonnia aurinkorasvaa huuhtoutuu vesistöihin, kun auringonpalvojat käyvät vilvoittelemassa meressä tai järvessä. Etenkin etelän maissa mereen huuhtoutuneet, myrkyllisiä jäämiä sisältävät aurinkovoiteet vahingoittavat koralleja ja haittaavat muutakin meren elämää. Jos otat aurinkoa kuivalla maalla, olet turvassa. Pyri kuitenkin suosimaan biohajoavia vaihtoehtoja, jotka ovat hyväksi myös vesien asukeille.

Aurinkovoiteet lupailevat usein olevansa vedenkestäviä tai että ne suojaavat ihoasi koko päivän. Nämä väittämät eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä niitä ei tarkisteta välttämättä ollenkaan. Todellisuudessa aurinkorasvaa – merkistä riippumatta – tulisi levittää vähintään kahden tunnin välein ja aina vedestä pois tultaessa.

Biosolis tuotesarja on 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera -geelin ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Siksi olemme valinneet Biosolis aurinkosuojan meille myyntiin.

Biosolis on laadukas, sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

Ma-Pe klo. 08.00 – 19.00
La. klo. 09.00 – 16.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

Ma-Pe klo. 08.00-17.00
La sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo1 päivä sitten
Kiitos Peppi valinnastasi lahjoittaa hiukset hyväntekeväisyyteen ❤️Super ylpeä tästä Pepin päätöksestä ja valinnasta

Kosmo studiolle kiitos hienosta videosta ja editoinnista

#Hyväntekeväisyys #Hiustenlahjoitus #MakeGood
Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Kotisivut Webbond

© 2019 Tukkatalo

Pin It on Pinterest