Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Yli 20 000 tonnia aurinkorasvaa huuhtoutuu vesistöihin, kun auringonpalvojat käyvät vilvoittelemassa meressä tai järvessä. Etenkin etelän maissa mereen huuhtoutuneet, myrkyllisiä jäämiä sisältävät aurinkovoiteet vahingoittavat koralleja ja haittaavat muutakin meren elämää. Jos otat aurinkoa kuivalla maalla, olet turvassa. Pyri kuitenkin suosimaan biohajoavia vaihtoehtoja, jotka ovat hyväksi myös vesien asukeille.

Aurinkovoiteet lupailevat usein olevansa vedenkestäviä tai että ne suojaavat ihoasi koko päivän. Nämä väittämät eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä niitä ei tarkisteta välttämättä ollenkaan. Todellisuudessa aurinkorasvaa – merkistä riippumatta – tulisi levittää vähintään kahden tunnin välein ja aina vedestä pois tultaessa.

Biosolis tuotesarja on 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera -geelin ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Siksi olemme valinneet Biosolis aurinkosuojan meille myyntiin.

Biosolis on laadukas, sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest