Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Tukkatalossa Munkkivuoren ostoskeskuksessa ovat puhaltaneet kuluvana vuonna uudet tuulet

Ke­säl­lä koko liike oli re­mon­tis­sa va­jaan kaksi viik­koa ja nyt syys­kausi on nau­tit­tu uusis­ta, ava­ris­ta ja näyt­tä­vis­tä ti­lois­ta. Edel­leen kui­ten­kin sa­mois­sa, va­kiin­tu­neis­sa toi­mi­ti­lois­sa K – kau­pan vie­res­sä.
Re­mon­tin li­säk­si Tuk­ka­ta­los­sa ta­pah­tui myös toi­nen muu­tos tänä vuon­na. Hel­mi­kuus­sa Tuk­ka­ta­lol­le tuli täy­teen 53 vuot­ta ja oli aika tehdä yri­tys­jär­jes­te­lyi­tä.
– Ja­oim­me teh­tä­viä ja vas­tui­ta, yrit­tä­jäl­lä kun on niin monta rau­taa hel­pos­ti tu­les­sa ja vie­lä­pä yhtä aikaa, Jo­han­na Ahl­berg pe­rus­te­lee liik­keen omis­tuk­ses­sa ta­pah­tu­nei­ta muu­tok­sia.
– Tuk­ka­ta­lo on edel­leen per­hey­ri­tys, mutta nyt myös Kadri on tässä mu­ka­na. Olem­me tun­te­neet toi­sem­me jo pit­käl­tä ajal­ta ja siksi hänen mu­kaan tu­lon­sa on luon­nol­li­nen jat­ku­mo Tuk­ka­ta­los­sa, Jo­han­na Ahl­berg jat­kaa.

Kuva Ida Pettersson

Kadri Oja ja Jo­han­na Ahl­berg ovat nyt lii­ke­part­ne­rei­ta ja he ovat ja­ka­neet työn niin, että mo­lem­mil­le jää aikaa hoi­taa oma osuu­ten­sa hyvin. Kadri Ojal­la on alal­ta 18 vuo­den ko­ke­mus ja hän vas­taa nyt Tuk­ka­ta­lon päi­vit­täi­ses­tä liik­keen joh­ta­mi­ses­ta ja or­ga­ni­soin­nis­ta. Jo­han­na Ahl­berg puo­les­taan toi­se­na part­ne­ri­na kes­kit­tyy ai­em­paa enem­män Tuk­ka­ta­lon brän­di- ja mark­ki­noin­ti­asioi­hin. Uusi jär­jes­te­ly mah­dol­lis­ti siis en­tis­tä pa­rem­man työn­jaon ja sa­mal­la myös mah­dol­li­suu­den eri­kois­tu­mi­seen.
– Haluamme tarjota asiakkaille tämän päivän muotia ja löytää siihen parempia ja turvallisempia ratkaisuja. Tämä vaatii jatkuvaa kehittymistä  ja kouluttautumista , uusien virtausten hakemista. Nyt minulla on aikaa keskittyä tähän sanoo Johanna Ahlberg


.- Vastuun jakaminen ja sitä kautta myös työkuorman vähentäminen. On ollut ilo todeta miten tämä on toiminut, ei kuitenkaan ole kenenkään etu, että yrittäjä jatkuvalla työllä rasittaa itsensä aivan piippuun sanoo Kadri Oja
-Myös työprosessien kannalta tilanne on merkittävästi aiempaa mukavampi, yhdessä voimme tehdä erilaisia päätöksiä ja miettiä mitä tuleman pitää. Samalla kun vastuunjako jakautuu leveämmälle Kadri Oja toteaa.
-Tämä vapautti paljon energiaa, ja samalla on mahdollisuus mitä parhaimpaan vertaistukeen, ja vuorovaikutukseen, puolin ja toisin, Johanna jatkaa.

Tukkatalo toimii Munkkivuoren ostoskeskuksessa noin 80 neliön tiloissa, asiakaspaikkoja on Munkkivuoressa yhteensä kahdeksan. Yrityksellä on toimintaa myös Espoon Keilaniemessä, jossa on toimipaikka. Työntekijöitä yrityksellä on kaikkiaan kymmenen.

 

Munkinseutu numero 21

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest