Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Ympäristövastuullista yritystoimintaa

Suomen Ekoyrittäjät ry:n tarkoituksena on edistää ympäristövastuullista pientä ja keskisuurta yritystoimintaa. Yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet toiminnassaan noudattamaan vastuullisen yritystoiminnan ekoeettisiä periaatteita.

Tukkatalo on hyväksytty Suomen Ekoyrittäjien / Ekokampaajien jäseneksi  2010. Jäsenyyden myötä liikkeessämme noudatetaan yhä tarkemmin ekologisempia toimintatapoja.

Suomen ekoyrittäjät ry on vuonna 1993 perustettu, -94 rekisteröity liitto, mikä pyrkii edistämään ekologista elämistä. Sen ns. mottona kuuluu : Ekologisesti vastuullista liiketoimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan eko-eettisiä periaatteita. Yrittäjiin kuuluu monta eri alan jäsenyritystä.
Toiminta -osiosta voi lukea eko-eettisistä periaatteista, mitä yhdistyksen jäsenet noudattaa, ja mikä on ekologisin tapa toimia eri tilanteissa.

Ekologisesti vastuullinen yritystoiminta ottaa huomioon toiminnan vaikutukset ympäristöön. Tuotteen/palvelun turvallisuuteen ja sen ympäristövaikutuksiin kiinnitetään huomiota sen koko elinaikana: tuotanto, käyttö ja hävitys. Lisäksi yrityksellä on sosiaalinen vastuu sidosryhmistään.

Yritystoiminnan vastuullisuutta on pystyttävä jotenkin arvioimaan, joten arvioinnin pohjaksi on luotava sääntöjä. Seuraavassa on lueteltu tekijöitä, joita ekologisesti vastuulliselta tuotannolta ja toiminnalta voidaan edellyttää.

Pin It on Pinterest