Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Ammattilaisen suositukset:

Jokailelle on oma lempi tuote. Niin on myös meillä ammattilaisilla. Ekokampaaja  Stella kertoo mikä on hänen lempituottensa ja vinkin sen käyttöön

Lempituotteitani on tanskalainen ympäristömerkittyt Zenz tuotteet.

zenz shampooHoitoPuuter

Ammattilaisen suosikki Zenz

Varsinkin sarjan sweet sense shampoo sekä hoitoaine. Ne ovat sopivan kevyet mutta samalla tarpeeksi hoitavat hennoille hiuksilleni. Kun hiukseni tuntuvat kuivilta, takkuuntuvat ja ovat kiillottomat ja sähköiset pesen ne yksinkertaisesti pelkällä hoitoaineella. Saatan tehdä näin joka toinen kerta tai pestä shampoolla vain joka kolmantena pesukertana riippuen siitä miltä hiukseni tuntuvat ja näyttävät.

Näin teen:

kastelen hiukset, levitän hoitoaineen, hieron hiuksia ja hiuspohjaa energisesti lämpimän suihkun alla hoitoaineella ja huuhtelen. Kokemukseni mukaan hiukseni puhdistuvat näinkin, edellyttäen ettei niissä ole hurjan paljon muotoilutuotteita . Sweet sense shampoo jättää  hiukseni ilmavimmiksi kuin useimmat muut shampoot kuitenkaan kuivattamatta niitä.
Tätä menetelmää voi tietenkin käyttää minkä tahansa sekä hiuksia että hiuspohjaa hoitavan hoitoaineen kanssa ja jokaisena vuodenaikana.”

-Terveisin Stella

Pin It on Pinterest