Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Meikki lähtee hyvistä tuotteista ja tarvikkeista siksi käytämme Jane Iredale mineraalimeikkejä.

 

IMG_0943

Meikkaus on omien hyvien piirteiden esiintuomista.
Päivämeikki on enemmän ehostusta ja mitä myöhempään ajankohtaan tapahtuma sijoittuu, niin sitä voimakkaamman meikin asiakas yleensä haluaa. Tässä pitää tarkalla korvalla kuunnella asiakasta ja yhdessä löytää hänelle ja tilaisuuteen sopiva meikki.

Hää- ja juhlapäiväsi ovat myös meille tärkeitä päiviä. Haluamme auttaa sinua valmistautumaan tärkeään juhlaasi mahdollisimman kauniina. Meiltä saat kampauksen, meikin sekä sulhasen ehostuksen samasta paikasta.

Olemme kokeilleet myös rajojamme meikkaamisessa ja menestyksekkäästi osallistuneet meikkikilpailuihin, jolloin pienetkin tekniset osaamiset ja kokonaisuuden hallinta arvioidaan.  Erikoistöinä olemme tehneet bodypaint taidetta erilaisiin tapahtumiin.

Meikkisarjaksi olemme valinneet Jane Iredalen, koska se vaan on mielestämme paras.

Tule tutustumaannäihin  luonnollisiin, kestäviin mineraalimeikkeihin, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoasi, tuovat esille oman ihosi parhaat puolet, raikkaan ja tasaisen ihon. Kokeile peitevoiteitamme, jotka eivät pelkästään peitä, vaan parantavat ihoasi tasapainottaen ja virkistäen. Mattatuotteemme poistavat kiiltoa ilman ikävää talkkimaisuutta. Jokainen tuotteemme ja sävymme on tarkkaan suunniteltu erityyppisiin tarpeisiin. Ihoterapiaa parhaimmillaan!

jane iredale

 

Koska Jane Iredale meikeissä käytetään puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjamme sekä peitevoiteemme saavat aikaan erittäin hyvän peiton jota ei tarvitse juurikaan korjailla

 

 

meikkiopastus

Tule ilmaiseen 15 min meikkiopastukseen

 

Meikeissä on parasta ennen päivämäärä, mutta monesti lempi meikkituote jää pussin pohjalle pyörimään. Kiireisessä aamussa tarvitaan toimivia tuotteita ja tekniikoita.

Kaikki alkaa siitä, että kotona olisi hyvä olla hyvät  meikkausvälineet. Ei ole väliä määrästä vaan laadusta.

 

 

 

Terveisin meikkaajat Sanni & Kadri


Pin It on Pinterest