Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Meikki lähtee hyvistä tuotteista ja tarvikkeista siksi käytämme Jane Iredale mineraalimeikkejä.

 

IMG_0943

Meikkaus on omien hyvien piirteiden esiintuomista.
Päivämeikki on enemmän ehostusta ja mitä myöhempään ajankohtaan tapahtuma sijoittuu, niin sitä voimakkaamman meikin asiakas yleensä haluaa. Tässä pitää tarkalla korvalla kuunnella asiakasta ja yhdessä löytää hänelle ja tilaisuuteen sopiva meikki.

Hää- ja juhlapäiväsi ovat myös meille tärkeitä päiviä. Haluamme auttaa sinua valmistautumaan tärkeään juhlaasi mahdollisimman kauniina. Meiltä saat kampauksen, meikin sekä sulhasen ehostuksen samasta paikasta.

Olemme kokeilleet myös rajojamme meikkaamisessa ja menestyksekkäästi osallistuneet meikkikilpailuihin, jolloin pienetkin tekniset osaamiset ja kokonaisuuden hallinta arvioidaan.  Erikoistöinä olemme tehneet bodypaint taidetta erilaisiin tapahtumiin.

Meikkisarjaksi olemme valinneet Jane Iredalen, koska se vaan on mielestämme paras.

Tule tutustumaannäihin  luonnollisiin, kestäviin mineraalimeikkeihin, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoasi, tuovat esille oman ihosi parhaat puolet, raikkaan ja tasaisen ihon. Kokeile peitevoiteitamme, jotka eivät pelkästään peitä, vaan parantavat ihoasi tasapainottaen ja virkistäen. Mattatuotteemme poistavat kiiltoa ilman ikävää talkkimaisuutta. Jokainen tuotteemme ja sävymme on tarkkaan suunniteltu erityyppisiin tarpeisiin. Ihoterapiaa parhaimmillaan!

jane iredale

 

Koska Jane Iredale meikeissä käytetään puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjamme sekä peitevoiteemme saavat aikaan erittäin hyvän peiton jota ei tarvitse juurikaan korjailla

 

 

meikkiopastus

Tule ilmaiseen 15 min meikkiopastukseen

 

Meikeissä on parasta ennen päivämäärä, mutta monesti lempi meikkituote jää pussin pohjalle pyörimään. Kiireisessä aamussa tarvitaan toimivia tuotteita ja tekniikoita.

Kaikki alkaa siitä, että kotona olisi hyvä olla hyvät  meikkausvälineet. Ei ole väliä määrästä vaan laadusta.

 

 

 

Terveisin meikkaajat Sanni & Kadri


Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo9 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest