Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Hiuspohjaongelmia

Jos sinulla on hiuspohjaongelmia, kuten kutinaa, hilsettä, rasvoittumista tai hiustenlähtöä- tule mikrokameratutkimukseen

Mikrokamera tutkimuksen avulla voidaan tutkia lähemmin hiuspohjan ja hiusten ongelmia ja sen hetkistä kuntoa. Näin saadaan valittua parhaiten yksilöllisesti soveltuvat hoitotuoteetta jokaiselle.

Tutkimuksessa voidaan selvittää muunmuassa syitä hiustenlähtöön tai hiuspohjan ongelmiin ja näin personoida jokaiselle sopiva hoitokeino hiuspohjan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kuiva hiuspohja, rasvainen hiuspohja, kutina, taliköhnä, karsta, kaljuuntuminen ja muut vaivat saadaan tutkittua ja selvitettyä pintaa syvemmältä ja näin hoidettua perin pohjaisesti.

Itse hius on elotonta ainesta keratiinia joten 400 kertaa suurentavalla kameralla nähdään lähemmäs hiuksen elävää osaa. Joka sijaitsee n.7 mm syvyydessä hiusjuuressa, näin saadaan myös apu sinne missä sitä tarvitaan ja mistä terve hius pääsee puskemaan päivänvaloon.

Lähes jokaiselta löytyy hiuspohjasta ongelmia, jotka voivat johtua liian usein toistuvista pesuista, stressistä, aineenvaihdunnasta, lääkeaineista kuten hormonit tms. Hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia voi edistää oikein valituilla tuotteilla ja hyvällä hoidolla.

Parturi-kampaajat kohtaavat usein työssään erilaisia hiusten ja hiuspohjan häiriöitä ja ongelmia: hilsettä, pälvikaljuutta, katkenneita hiuksia, seborreaa jne. Mikrokameralla mahdollistetaan ongelmien ja häiriöiden lähempi tarkastelu. Kameran avulla saadaan arvokasta tietoa hiuspohjan ja hiusten tilasta sekä nähdään yksityiskohtia, joita ei paljaalla silmällä pysty havaitsemaan.

Kameran avulla asiakas voi omin silmin todeta hiuspohjansa kunnon. Asiakas siirtyy passiivisesta asemasta aktiiviseksi.  Tärkeä mikrokameran ominaisuus on myös se, että kampaaja pystyy ammattilaisena toteamaan hiusten ja hiuspohjan todellisen tilan ja ongelman, koska joskus asiakkaan oman ”analyysin” pohjalta voidaan valita vääränlaiset tuotteet ja pahentaa ongelmaa entisestään.

Tutkimustulokset
Tutkimalla hiuspohjan ja hiusten kunto saadaan tarkkaa tietoa asiakkaan hiuspohjasta ja hiusten kunnosta, ja tätä tietoa käyttämällä voidaan valita oikeat hoitomenetelmät.

Oikea hoito vaatii tarkoituksenmukaiset tuotteet. Yksi tärkeimpiä mikrokameratutkimuksen näkökohtia on se, että voit tarkistaa hiuspohjan ja hiusten kunnon ennen ja jälkeen hoitojaksoa sekä hoitojakson aikana. Hoidon aikana jatkuvat tarkistukset vahvistavat mikrokameratutkimuksen tarkkuuden sekä hoitovalinnan ja ne myös todistavat hoidon tehosta hiuspohjassa. Uudet tutkimukset myös kertovat, onko hoitosuunnitelmaan tehtävä muutoksia ja onko hoito ollut tarpeeksi tehokasta
Joskus apu edellä mainittuihin ongelmiin saattaa löytyä lähempää kuin luuletkaan.
Miten tutkimus tehdään? katso video YouTubesta

Suosittelemiamme tuotteita ovat mm:

SIM System 4

Tricoderm

 

Pin It on Pinterest