Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Hiuspohjaongelmia

Jos sinulla on hiuspohjaongelmia, kuten kutinaa, hilsettä, rasvoittumista tai hiustenlähtöä- tule mikrokameratutkimukseen

Mikrokamera tutkimuksen avulla voidaan tutkia lähemmin hiuspohjan ja hiusten ongelmia ja sen hetkistä kuntoa. Näin saadaan valittua parhaiten yksilöllisesti soveltuvat hoitotuoteetta jokaiselle.

Tutkimuksessa voidaan selvittää muunmuassa syitä hiustenlähtöön tai hiuspohjan ongelmiin ja näin personoida jokaiselle sopiva hoitokeino hiuspohjan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kuiva hiuspohja, rasvainen hiuspohja, kutina, taliköhnä, karsta, kaljuuntuminen ja muut vaivat saadaan tutkittua ja selvitettyä pintaa syvemmältä ja näin hoidettua perin pohjaisesti.

Itse hius on elotonta ainesta keratiinia joten 400 kertaa suurentavalla kameralla nähdään lähemmäs hiuksen elävää osaa. Joka sijaitsee n.7 mm syvyydessä hiusjuuressa, näin saadaan myös apu sinne missä sitä tarvitaan ja mistä terve hius pääsee puskemaan päivänvaloon.

Lähes jokaiselta löytyy hiuspohjasta ongelmia, jotka voivat johtua liian usein toistuvista pesuista, stressistä, aineenvaihdunnasta, lääkeaineista kuten hormonit tms. Hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia voi edistää oikein valituilla tuotteilla ja hyvällä hoidolla.

Parturi-kampaajat kohtaavat usein työssään erilaisia hiusten ja hiuspohjan häiriöitä ja ongelmia: hilsettä, pälvikaljuutta, katkenneita hiuksia, seborreaa jne. Mikrokameralla mahdollistetaan ongelmien ja häiriöiden lähempi tarkastelu. Kameran avulla saadaan arvokasta tietoa hiuspohjan ja hiusten tilasta sekä nähdään yksityiskohtia, joita ei paljaalla silmällä pysty havaitsemaan.

Kameran avulla asiakas voi omin silmin todeta hiuspohjansa kunnon. Asiakas siirtyy passiivisesta asemasta aktiiviseksi.  Tärkeä mikrokameran ominaisuus on myös se, että kampaaja pystyy ammattilaisena toteamaan hiusten ja hiuspohjan todellisen tilan ja ongelman, koska joskus asiakkaan oman ”analyysin” pohjalta voidaan valita vääränlaiset tuotteet ja pahentaa ongelmaa entisestään.

Tutkimustulokset
Tutkimalla hiuspohjan ja hiusten kunto saadaan tarkkaa tietoa asiakkaan hiuspohjasta ja hiusten kunnosta, ja tätä tietoa käyttämällä voidaan valita oikeat hoitomenetelmät.

Oikea hoito vaatii tarkoituksenmukaiset tuotteet. Yksi tärkeimpiä mikrokameratutkimuksen näkökohtia on se, että voit tarkistaa hiuspohjan ja hiusten kunnon ennen ja jälkeen hoitojaksoa sekä hoitojakson aikana. Hoidon aikana jatkuvat tarkistukset vahvistavat mikrokameratutkimuksen tarkkuuden sekä hoitovalinnan ja ne myös todistavat hoidon tehosta hiuspohjassa. Uudet tutkimukset myös kertovat, onko hoitosuunnitelmaan tehtävä muutoksia ja onko hoito ollut tarpeeksi tehokasta
Joskus apu edellä mainittuihin ongelmiin saattaa löytyä lähempää kuin luuletkaan.
Miten tutkimus tehdään? katso video YouTubesta

Suosittelemiamme tuotteita ovat mm:

SIM System 4

Tricoderm

 

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo6 kuukautta sitten
Nyt on hyvä hetki laittaa hiukset kuntoon kevään juhliin

Varaa aika netistä
Www.tukkatalo.fi

Tervetuloa
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo6 kuukautta sitten
Onneksi olkoon Kure Bazaar! Kure Bazaar on valittu kansainvälisessä ”Beauty shortlist Awards 2018” kilpailussa parhaaksi FREE from kynsilakka brändiksi.

Kure Bazaar on jo pitkään haastanut itsensä ja ollut edelläkävijänä nostamassa jatkuvasti luonnollisten kynsilakkojen rimaa. Pitkän tuotekehittelyn tuloksena nyt entistäkin puhtaampi, mutta teknisesti yhtä hyvin toimiva koostumus.

Kure Bazaarin 10-FREE kynsilakka sisältää jopa 90 % luonnon raaka-aineita! Uudessa lakassa on myös kynsiä korjaavaa bambu-uutetta sekä auringonkukkasiemenöljystä uutettua E-vitamiinia.
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo7 kuukautta sitten
IHANAA HELLETTÄ luvassa.... 🌞

Siksi onkin hyvä suojata itsensä turvallisesti

The Ohm Collectionin "Sun Safe" aurinkosuoja on turvallinen Sinulle ja merielämälle. Kauniisti levittyvä kevyt, koostumus ei jätä ihon pintaa valkoiseksi. Ylellinen, makea ja vivahteikas tuoksu, joka kruunaa tuotteen upeuden. Parasta aurinkoisille päiville, enempää ei voisi toivoa!

100% luonnollinen
ravitseva koostumus
ei nanopartikkeleita
mineraalifiltterit

Hinta 43,40€

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest