Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Onko sinulla ongelmana kuiva hiuspohja, hilse, kutina, rasvoittuminen tai hiustenlähtö?

Kuiva sisäilma, pakkanen, lämmityslaitteet, pipot, myssyt, väsymys, stressi ja valonpuute tekevät tepposiaan ja saavat hiuspohjan eli päänahan huonoon kuntoon.

Kannattaakin olla tarkkana kun lähtee etsimään helpostusta esimerkiksi kutisevaan ja kuivaan hiuspohjaan. Marketin hyllyltä apu ei löydy, monet vähittäiskaupan hilseshampoot saattavat olla melko saippuaisia, usein rasvaiselle hiuspohjalle suunnattuja ja kuivattavat näin hiuspohjaa entisestään, pahentaen tilannetta entuudestaan aiheuttaen haavaumia ja pahaa ärtymistä hiuspohjassa.

Kun sinulle ilmenee ilmiselviä kausiluontoisia oireita on aika kääntyä asiantuntijan eli parturi-kampaajan puoleen. Ei ole olemassa kahta samanlaista hiuspohjaa tai päätä joten on suotavaa tehdä juuri sinulle personoitu diagnoosi ja katsoa oikeat hoitotuotteet sen mukaan.

Kampaajalla / parturissa voidaan suorittaa hiuspohjaa puhdistava tai hiuspohjan verenkiertoa stimuloiva hoitorituaali jossa oikeat tuotteet käytetään hiuspohjaan. Tehostetaan vaikutusta pitkällä hieronalla tai tehdään haudehoito ja rapsutellaan karstaksi pahimmillaan päässyt laattamainen kerros hiuspohjasta pois. Jonka jälkeen hoito toteutetaan oikeilla tuotteilla.

Haluaisin myös muistuttaa hoitoaineen käytön tärkeydestä etenkin talviaikaan. Hoitoaine ei ole vain ylimääräinen tuote jolla pyrittäisi rahastamaan kuluttajaa, vaan todella oleellinen osa perus hiustenhoitoa jolla saadaan hiukset ja hiuspohja pysymään kosteustasapainoisena ja terveenä. Talviaikaan etenkin kosteuttava hoitoaine ja shampoo ehkäisevät säköisyyttä ja kuivuudesta kireää hiuspohjaa.

Bio Botanical Serum Tehokas seerumi, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet raikastavat hiuspohjaa ja stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä hiusten kasvua. Hiustyyppi: Kaikille hiuslaaduille, ennenaikaisesta hiustenlähdöstä kärsiville. Käyttö: Hiero päivittäin hiuspohjaan, älä huuhdo. Dermatologisesti testattu

Ehdoton ykkössarja hiuspohjan hoitoon ja ongelmiin hiustenlähtöä myöten on kotimainen system4 hiuspohjan ja hiusten hyvinvointiin kehitelty ja suunattu tuoteperhe.

System4 on kuin onkin suomen ostetuin hajustamaton hoitosarja hiuspohjan hyvinvointiin. Tuotteissa käytetään vain dermatologisesti testattuja, tutkittuja ja turvallisia raaka-aineita. Tuotteet soveltuvat jokaiselle, herkistyneille, useimmille allergisille, lapsille, mummolle, atoopikoille, psoriaatikolle tai vaikka sinulle. Sarjasta löytyy myös riittävän mietoja tuotteita heillekin jotka haluavat vain pitää hiuspohjan hellästi tasapainossa.

Hiusten ja hiuspohjan hyvinvointi edellyttää hoidon jatkuvuutta. Toki joskus kuuriluontoinen hoitojakso saattaa akuutisti riittää, oireiden uusiessa on hyvä palata sopivaan hoitosarjaan. Kokonaisuudessaam System4 therapeutic hair spa hoito-ohjelma on kehitetty ylläpitämään ja edistämään hiuspohjan ja hiusten hyvinvointia.

Vinkki! Erilaiset kylmäpuristetut kasviöljyt soveltuvat myös erinomaisesti hiusten, hiuspohjan ja ihon hoitoon. Kylmäpuristettu manteliöljy palauttaa hiuksen kosteustasapainon kemiallisten käsittelyjen jäljiltä. Öljy levitetään pituuksiin laitetaan yöksi pyyhkeen sisään, pestään ja hoidetaan huolellisesti aamulla ja kammataan totuttuun tapaan. Muunmuassa kylmäpuristettu kookosöljy, manteliöljy ja oliiviöljy ovat loistavia ja täysin luonnonmukaisia tuotteita kyseisen tehohoidon tekoon.

Kysy myös savihoitoja ja savipuhdistusta hiuspohjalle kampaajaltasi. Useimmat ekokampaamot tarjoavat tällaisia luonnonmukaista palveluja.

Vinkkinä myös Tricodermin pesevä hoitonaamio midollo joka soveltuu hyvin erittäin kuivan hiuspohjan hoitoon.

Varaa aika ilmaiseen hiuspohjan tarkistukseen (15min) niin saamme yhdessä kartoitettua ongelman ja saamme sinulle räätälöidyn ratkaisun

Pin It on Pinterest