Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Meillä löytyy lahjaksi erilaisia ihania pieniä ja ekologisia vaihtoehtoja 

Ekologiset lahjat:

kaurialan sauna ekologiset tuotteet tukkatalolöydät Kaurilan saunan luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka ja muut tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja todistetusti toimivia arjessa.
Hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat ihoasi hellästi ja ovat riittoisia käytössä. Tutustu myös ihaniin deodoranttivoiteisiin, unohtamatta  lumoavia pitsikynttilöitä

 

 

 

Curly Girl FinalWash:
Hän varmasti ihastuisi jos autat hänet alkuun suositussa Curly Girl menetelmässä ja ammat hänelle siihen sopivan shampoon. Tämä sulfaatitton shampoolla hän voi tehdä ns FinalWash pesun jolla tämä menetlmä aina alooitetaan.
tähän parhaiten soivat shampoot ovat KEVIN.MURPHY sarjasta joko

– ANGEL.WASH (sis. vesiliukoisen silikonin hydrolyzed vegetable protein pg-propyl silanetriol ja anioniset, mutta sulfaatittomat tensidit sodium lauroyl sarcosinate & sodium lauryl sulfoacetate)

– MAXI.WASH (sis. anioniset, mutta sulfaatittomat tensidit sodium lauryl sulfoacetate &
sodium lauroyl sarcosinate)
Molemmat tuotteet ovat #SafeHairSalon hyväksyttyjä ja pullot on valmistettu merestä kerätystä muovista

 

  • Samaan CurlyGirl methodiin käyvät myös nämä 100% aitoja luonnon raaka-aineita sisältävät  Laboratoire du Haut-Ségala öljyt. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat hellävaraisen tehon. Niillä on ihohuokosia supistavia, virkistäviä tai rauhoittavia vaikutuksia.

 

Lahjakortti:
Lahjakortti on aina varma valinta. Räätälöimme lahjakortin haluamallesi palvelulle. Sillä voi myös ostaa haluamallaan summalla valitsemiaan tuotteita
Haluaisitko antaa Äidille uudenlaisen kokemuksen kuten esim Intialaisen päänhieronnan tai Energialeikkauksen. 

Tervetuloa, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään äidillesi sopivat lahjat

Pin It on Pinterest