Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Tuotteet

Haluamme tarjota asiakkaillemme sitä mitä itsekin olemme ja edustamme.

Ympäristöystävällista – Ekologista – Turvallista – Suomalaista – Käsityötä – Muodikasta – Esteettisesti kaunista – Luotettavaa…

Meidät on koulutettu ymmärtämään tuotteiden kemiaa, olemme opetelleet ihon ja hiuksen fysiologiaa, jotta pystymme auttamaan asiakasta oikeissa tuotevalinnoissa. Olemme poimineet nämä hedelmät tuoteviidakosta ja näitä voimme suositella. Näitä käytämme itsekin.

Tässä muutamia esimerkkejä – maistiaisia….

Tukkatalon lahjakortti

On ekologinen, eettinen, kotimaista käsityötä, lähilahja jota saaja varmasti arvostaa.

Voit tilata sen myös postitettuna. Soita liikkeeseen 09-553454 niin räätälöidään sinun toiveidesi mukainen. Lahjakortti sopii hyvin myös yritykselle henkilöstön palkitsemiseen.

Tek

Tek harjat & kammat on valmistettu luonnon raaka-aineista: Antistaattisesta luonnonkumista, kädensija ja harjas korkealaatuisesta täyspuusta ja/tai villisian harjaksista. Puu on paras vaihtoehto hiustenhoitoon, ja kuten hiuksemme, se on elävää. Tek harjat & kammat hierovat hiuspohjaa, stimuloivat pintaverenkiertoa, virkistävät hiusjuuria eivätkä vaurioita keratiinia irroittaessaan päänahasta rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Ne eivät revi tai rasita hiusta ja ovat hypoallergisia.

GHD

Tukkatalosta saatavilla nyt GHD Gold ja GHD Rose Gold muotoiluraudat. Näillä ammattilaisten käyttämällä sulavalinjaisilla ja tyylikkäillä muotoilijoilla loihdit haluamasi hiustyylin vaivatta.

GHD:n uusi Gold Classic Styler on markkinoiden ylellisin muotoilurauta. Tasoitetut, muotoillut ja viimeistellyt lämpölevyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa antaen erittäin kiiltävän lopputuloksen.

Tricoderm

Tricoderm on italialainen tuotesarja, jonka tuotteet ovat dermatologisesti ja kliinisesti testattuja. Siksi ne sopivat myös useimmille allergikoille. Tricologia tarkoittaa päänahan ja hiuksen tutkimusta. Tuotteet vaikuttavat erityisesti hiuspohjan kuntoon, jonka takia myös hiukset voivat hyvin.

Laboratoire du Haut-Ségala

100% AITOJA LUONNON RAAKA-AINEITA
Ranskalainen kosmetiikkasarja Laboratoire du Haut-Ségala on syntynyt intohimosta kasvien ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Jokainen Laboratoire du Haut-Ségala -tuote on käsin tehty laboratoriossa Etelä-Ranskassa, Aveyronin alueella, korkealaatuisista luomuraaka-aineista. Kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Kukista uutetut eteeriset öljyt antavat kukkaisvesille niiden hellävaraisen tehon. Niillä on ihohuokosia supistavia, virkistäviä tai rauhoittavia vaikutuksia. Kukkaisvesissä ei ole nimestään huolimatta lainkaan vettä, vaan ne saadaan eteeristen öljyjen sivutuotteena.

Jane Iredale

Jane Iredale on ammattilaisten suosittelema täysmineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuojakerroin eikä niitä ole testattu eläinkokein.

Tuotteet eivät sisällä talkkia, parabeeneja tai phenoxyetanolia.

Zenz

ZENZ Professional hiustenhoitosarja, joka täyttää uudet tiukemmat Joutsenmerkin kosmetiikka vaatimukset!

Joutsenmerkki eli Pohjoismainen ympäristömerkki erottelee ympäristön kannalta parhaat tuotteet ja palvelut. Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset. Tee ympäristöteko – valitse Joutsenmerkki!

Kure Bazaar

Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakka. Se yhdistää ekologisen koostumuksen muodin räiskyvään värimaailmaan.

-Koostumus, jonka raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta.
Sisältää mm. puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää.

http://kurebazaar.com/fr/couleurs.html

Less is more

Less is More yhdistää toimivuuden ja helppouden, kauneuden ja eettiset näkökohdat ja esteettiset tavoitteet. Tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka on valittu tehokkuuden, puhtauden sekä iho- ja ympäristöystävällisyyden perusteella.

SIM (suomalainen tuotemerkki)

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä aiheita. Tämän takia olemme valinneet SIM:in  korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä tuotteista on karsittu kaikki turhat raaka-aineet ja valittu vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen –laadusta tinkimättä.

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen*.

.

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo18 tuntia sitten
Suunnitteletko matkaa Tallinnaan ja harkitset hierontaan, kampaajalle tai kauneushoitoon menemistä?

Voimme lämpimästi suositella
Kauneushoitola Kaidrino

Tallinan vanhankaupungin sydämessä
osoitteessa Viru 9, Tallinna

Me puhumme suomea
Ota yhteyttä ja varaa aikasi hemmotteluun
+372 510 6194
http://kaidrino.ee/fi/

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/sinaoletkaunis/oletko-menossa-kauneushoitoon-tallinnassa/
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo shared their post.22 tuntia sitten
Palvelemme myös sunnuntaisin 😊
Tukkatalo Parturi-Kampaamo
Tukkatalo Parturi-Kampaamo3 päivää sitten
Ensimmäiset #vanhojentanssi kampaukset on aloitettu. Ja lisää kohta tulissa💃💅
Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest