Munkkivuori

Varaa aika

Online-varaus

 

 

 

 

Hiusta vahvistava energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen tasapainoittava hiustenleikkaus, johon kuuluu intialainen päähieronta.

Energialeikkaus on teknisesti puhdas leikkaus, jossa kunnioitetaan hiusten kasvusuuntia sekä pyörteitä niin, että jokainen hius tukee toinen toistaan. Hiukset leikataan ainoastaan saksilla, veistä ja ohennussaksia käyttämättä ja vältetään jyrkkiä kulmia.  Hiukset palautetaan luonnolliseen kasvuunsa “sädekehäksi” pääsi ympärille.

Energialeikkauksen jälkeen hiukset tuntuvat luonnollisilta, ilmavilta, paksuimmilta, elävimmiltä. Leikkauksen jälkeen hiusten muotoileminen on helppoa ja mallissa pysyminen on erinomaisen hyvä, näin leikkausvälikin voi olla pidempi.

Energialeikkaus  rentouttaa arjen keskellä. Hoidon jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vesi edistää kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hinta  92€ / 75 min

Asiakkaiden kokemuksia:

Onko kokeilun arvoinen? Helpottaa hiustenlaittoa oikeasti ja pysyyko malli hyvän näköisenä pitkään?”

“Omasta kokemuksesta voisin sen verran kertoa, että aivan ihanaa oli! Kokemuksen jälkeen olo oli kuin uudesti syntynyt ja laittoi vissiin energiat liikkeelle 😀 Mutta tästä eteenpäin hiukseni leikataan tuolla tavoin.”

“Suosittelen kokeilla! Tuo ihan uutta ulottuvuutta tapaan hoitaa itseään. 15-30 min energisoivalla hieronnalla hoidetaan marmapisteitä! 80% ihmisen kireystiloista voidaan hoitaa tällä hieronnalla. Tietysti kampaajat ei ole taikureita se kannattaa muistaa. Energialeikkaus on ihan oma lajinsa jos se tehdään hyvin hieromalla ja kampaamalla!”

“Minä olen siis käynyt energialeikkauksessa vuosikaudet 😀  Uudelle kampaajalle saa aina takoa päähän, ettei ohennusta ja luonnollisesti toisiinsa sulautuvat linjat ilman jyrkkiä rajoja.”

Hiukset tuntuivat paksummilta

-Pysyy mallissaan todella hyvin

-Ei ole tarvinnut yhtään muotoilla, näyttää hyvältä herätessäkin!

-Tuntuu että väri tulee esiin paremmin

-Helpompi käsitellä

-Hiukset tuntuvat elävämmiltä

-Kiilto on lisääntynyt

-Leikkaus sitä tehdessä tosi rentouttava ja samalla piristävä

Lähde

woman-591576_1280

Tukkatalo Helsinki

Munkkivuoren ostoskeskus
Raumantie 1, 00350 Helsinki

Puh. (09) 553 555, (09) 553 454

ma-pe klo. 08.00 – 18.00
la. klo. 08.00 – 15.00

Tukkatalo Espoo

Espoo HTC Keilaranta
Keilaranta 15-19, 02150 Espoo

Puh. 050 5512512

ma-pe klo. 08.00-18.00
la sopimuksen mukaan

Facebook

Tukkatalo Parturi-Kampaamo

Tukkatalon toiminta - ajatus on toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin toiveet hius - ja kauneudenalan palveluissa niin hyvin kun se on mahdollista, hyvällä ammattitaidolla, kokonaisvaltaisesti, ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Tämä on mahdollista vain hyvin koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla Voit varata aikasi netissä silloin kun sinulle sopii www.tukkatalo.fi

Kotisivut Webbond

© 2016 Tukkatalo

Pin It on Pinterest